2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
58-59 iken aynı hücumda 2 kez öne geçme fırsatını tepmiş oldu Daçka.

Daçka'da Doğuş çok iyi liderlik ediyor takıma.Hele içeri drive edip temasıda almış ve dengesini kaybetmişken köşedeki Troy'a yaptığı asist ne kadar iyi saha görüşü olduğunuda gösteriyor.O dengeyi kaybetmişken o pası vermek kolay değil.

De Colo'ya gereksiz tepki gösterip teknik yemese güzel olacaktı.

Ayrıca ribaundlarada giriyor aldığıda oluyor,alamasada çok iyi karıştırıyor.

25 saniye varken molayı almasını bekledim almadı hoca.Pinerio'ya faul yapılıncada keşke alsaydı dedim 11 sn pisi pisine erimiş oldu.

Fenerbahçe serbest atış kaçırmadığı sürece senin maçı uzatmak için %100 üçlük atman lazımsa o molayı alacaksın 3'lüğü çizeceksin.He rakip faul yapar yine o ayrı.

Geçmiş olsun Daçka'ya.Fenerbahçe'yi biz böyle yakalasak darma duman ederdik yenilenen kadromuz ve oyunumuzla :)

Ülkemizde basketbol neden gelişmiyor,bugün gördük hakem kararlarıyla.

Ayrıca bugün maç başlamadan öncede düşüncem aynıydı maç heyecanıyla yazamadım.Devşirilen oyuncunun yerli olarak oynaması adaletsizce oluyor.Dixon-Wilbekin-Larkin

Bir oyuncunun Türkiyeyle doğrudan bir bağlantısı vardır veya genç yaşta gelmiştir onu anlarım.Bu şekilde biz Kravish'i veya Ndour'u dışarıda bırakmak zorundayız,onlar hem takımın en iyisi Larkin'i hem pota altına Dunston'ı koyup oynuyor.Bu durum doğrudan maça 30-40 sayı farkedebiliyor.

Diyoruz ya hiçbir şeyin standardı yok.Askere çağrılan adam yabancı sayılıyor,milli takım forması giyen Türk.

Son düzenleme:
Ülkemizde basketbol neden gelişmiyor,bugün gördük hakem kararlarıyla.

Ayrıca bugün maç başlamadan öncede düşüncem aynıydı maç heyecanıyla yazamadım.Devşirilen oyuncunun yerli olarak oynaması adaletsizce oluyor.Dixon-Wilbekin-Larkin

Bir oyuncunun Türkiyeyle doğrudan bir bağlantısı vardır veya genç yaşta gelmiştir onu anlarım.Bu şekilde biz Kravish'i veya Ndour'u dışarıda bırakmak zorundayız,onlar hem takımın en iyisi Larkin'i hem pota altına Dunston'ı koyup oynuyor.Bu durum doğrudan maça 30-40 sayı farkedebiliyor.

Diyoruz ya hiçbir şeyin standardı yok.Askere çağrılan adam yabancı sayılıyor,milli takım forması giyen Türk.
Askere çağırılan adam yabancı ama yabancı ülke takımında oynayan adı Türk adı olan adamlar yerli statüsünde sayılıyor.

Askere çağırılan adam yabancı ama yabancı ülke takımında oynayan adı Türk adı olan adamlar yerli statüsünde sayılıyor.

İsmet Akpınar,Ahmet Düverioğlu.Çok fazla garip durumların olduğu örnek var malesef.Efes ve Fenerbahçe seviyelerine maddi olarak diğer takımlar zaten çıkamıyorlar üstüne birde mücadele olarak 1 yabancı fazladan oluyor.

Ben mesela gelişim gösterseler Afrikalı Ege Demir veya Adem Bona için tepki göstermem.Adamlar genç yaşta geldiler ve basketbolu burada öğreniyorlar.

İsmet Akpınar,Ahmet Düverioğlu.Çok fazla garip durumların olduğu örnek var malesef.Efes ve Fenerbahçe seviyelerine maddi olarak diğer takımlar zaten çıkamıyorlar üstüne birde mücadele olarak 1 yabancı fazladan oluyor.

Ben mesela gelişim gösterseler Afrikalı Ege Demir veya Adem Bona için tepki göstermem.Adamlar genç yaşta geldiler ve basketbolu burada öğreniyorlar.
Aynen genç ve gelişime açık oyuncularda sorun yok örneğin Tarık Biberovic var birde. Biz geçmişte Nikolov için ne kadar uğraşmıştık.

Daçka - FB eşleşmesi inanılamaz vasat geçiyor. Basketbol namına en ufak bir estetik zevk yok. Kör dövüşü resmen. Bizim eşleşmede kaliteli olan finale çıkacakken; bunların eşleşmede ''daha az kalitesiz'' olan çıkacak gibi bir izlenim var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...