Fenerin 2 ye yakın bir teklif yaptığını Barçanın da 1.8 yaptığı ama vergiler filan kesilince 1.4 e yakın olduğu okumuştum bir yerde.Vesely ye 1.8 önermişiz diye yazılmıştı, daha azına anlaşılmıştır umarım
Fenerin 2 ye yakın bir teklif yaptığını Barçanın da 1.8 yaptığı ama vergiler filan kesilince 1.4 e yakın olduğu okumuştum bir yerde.Vesely ye 1.8 önermişiz diye yazılmıştı, daha azına anlaşılmıştır umarım
zor biraz o.Fenerbahçe Beko'nun şampiyonluğu hayırlı olsun.
Nihat Efes gibi takımlarda yorgunluk filan olmaz biz tabiriyle iliklerine kadar zorladık ayrıca Ergin hoca Fenerbahçe'ye karşı farklı bir motivasyonlar çıkacaktır.Fenerbahçe Beko'nun şampiyonluğu hayırlı olsun.
Nihat Efes gibi takımlarda yorgunluk filan olmaz biz tabiriyle iliklerine kadar zorladık ayrıca Ergin hoca Fenerbahçe'ye karşı farklı bir motivasyonlar çıkacaktır.
İşte bu yıpranmadan dolayı daha sert olacaktır efes fener için avantaj ise bizim efesin eksik yönlerini ortaya çıkarmamız.Gönlüm Cimbombomun Çocuğu Ergin hocam kazansın diyor. Ama hem çok yıprattık, hem yerlilerden beko daha çok katkı alıyor, hemde Micic'in sakatlığından dolayı Fenerbahçe Beko'yu bir adım önde görüyorum...
Fenerbahçe de oyuncularda maç içinde mental sıkıntılar belli oluyor zaten maç bitse de gitsek havasındalar.Ben Micic sakatlanmadan önce yarı yarıya görüyordum şanslarını çünkü Fenerbahçe'de ve taraftarda gidecek oyuncuların olmasından ötürü bir mental sıkıntı vardı.Fakat Micic seride maçlar kaçırırsa Fenerbahçe şampiyon olabilir duruyor.
Micic'in sakatligi bence buyuk bir kayip degil. fb serisi icin degil. Bir Real-Barcelona serileri icin evet. Dacka,Bursaspor'dan elenmekten kil payi kurtulan fb karsisinda Micic yerine Beabouis oynasin fark etmez. Hatta yabanci kontenjani eksik olsun yine Efes gule oynaya Erten Gazilerle,Bugrahanlarla bu bitik fb yi eler(elemeli). Nando De Colo gununde olursa 5,8 sayi fark, olmassa 20,30'a yatirir her zaman ki gibi Ergin hoca bunlari.Gönlüm Cimbombomun Çocuğu Ergin hocam kazansın diyor. Ama hem çok yıprattık, hem yerlilerden beko daha çok katkı alıyor, hemde Micic'in sakatlığından dolayı Fenerbahçe Beko'yu bir adım önde görüyorum...
Fener Ahmet ve Tarık’la yolları ayırıyormuş. İkisini de çok net kapmak lazım.