Fener şampiyon olur. Seride Efes en fazla bir maç alır o da çok zor...Mental açıdan Efes'te hiç bir hazırlık yok. Sezonu kapatmış gibiler...
Eğer bu sonuç Djordjevic'in kalmasını sağlayacaksa hayırlı bir sonuç olur.
Çok geç bence
Ergin Hoca kafasında kazanamadığı hiç bir maçı kazanamamıştır. Maçı kafa da kaybettiği çok belli...Bizim maçlardaki konsantrasyon ve agresifliğinden eser yok. Şu an ağır rezil oluyor...Çok yazık...Fener'de bi halt yok. Tuhaf olan Efes'in , daha doğrusu Ergin Ataman'ın enteresan ruh hali ve huyları. Her zaman değişik psikolojide bir koç olmuştur kendisi. Zirvedeyken yenilmekten ve fark yemekten zevk alıyor gibi. Çok değişik bir karakter. Efes'in sadece 5 dakika maçı oynamasına bakar ama ne hoca ne oyuncular oynamıyor.
Ben de özellikle De Colo ve Vesely yokken fener daha serbest ve akıcı oynuyor diye düşünüyorum. Ama Ergin Hoca bugün zaten hiç maça gelmemiş gibiydi.Fb’nin kadrosunun hicte kucumsenmeyecek bir kadro oldugunu sezon basindan beri soyluyorum.İyi bir kocun elinde bu takim cok daha iyisini yapardi.Djordjevic elindeki oyunculari bir adim bile ileri goturemedi tum problem buydu.
Yoksa Henry De Colo Guduric Vesely Booker 5’i gayet iyi bir 5 mesela en basitinden.
Ergin Hoca kafasında kazanamadığı hiç bir maçı kazanamamıştır. Maçı kafada kazanıp kaybeden bir koç stili kendisi. Maçı kafa da kaybettiği çok belli...Bizim maçlardaki konsantrasyon ve agresifliğinden eser yok. Şu an ağır rezil oluyor...Çok yazık...
Gönlüm Cimbombomun Çocuğu Ergin hocam kazansın diyor. Ama hem çok yıprattık, hem yerlilerden beko daha çok katkı alıyor, hemde Micic'in sakatlığından dolayı Fenerbahçe Beko'yu bir adım önde görüyorum...
daha seri bitmediNedenleri ile daha önce demiştim ve dediğim gibi de çıktı☝ Bu iletiden öncede Fenerbahçe Beko'nun şampiyonluğu hayırlı olsun dediğimde, o zor işte demişti Mustafa kardeşim
Seri 4 maç olsaydı belki şansı olurdu ama şimdi çok zor...
daha seri bitmedi![]()