2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısa mı olur, uzun mu sence?

Yerli olarak uzun olmalı bence. Çünkü Ahmet vb. oyuncu alırsak 3 kısa 2 uzun gibi bir sistem yapabiliriz. Sadece Efes değil Bahçeşehir serisinde de uzunlar tarafında çok fazla faul problemi yaşadık. Tabi piyasadaki bütün ortalama isimler gitti. Bundan sonra bir şey olacaksa ya buy-out'la oyuncu çıkartacağız ya da yine beklemediğimiz biri gelecek. Yiğit, Kenan, Furkan, Erkan potansiyel adaylar görünüyor şu an çıkartabileceğimiz.

Erkan alıp 3'ü 2 yerli oyuncu ile de geçebiliriz, Furkan'ı alırsak da okeyim. Yiğit ve Kenan da direkt olarak rotasyona ekleme olur. Yerli oyuncu alıyor olmaktan ziyade mutlaka rotasyona kafadan +1 oyuncu eklemesi olması gerekiyor. Sadık ve Göksenin gibi.

Yerli olarak uzun olmalı bence. Çünkü Ahmet vb. oyuncu alırsak 3 kısa 2 uzun gibi bir sistem yapabiliriz. Sadece Efes değil Bahçeşehir serisinde de uzunlar tarafında çok fazla faul problemi yaşadık. Tabi piyasadaki bütün ortalama isimler gitti. Bundan sonra bir şey olacaksa ya buy-out'la oyuncu çıkartacağız ya da yine beklemediğimiz biri gelecek. Yiğit, Kenan, Furkan, Erkan potansiyel adaylar görünüyor şu an çıkartabileceğimiz.

Erkan alıp 3'ü 2 yerli oyuncu ile de geçebiliriz, Furkan'ı alırsak da okeyim. Yiğit ve Kenan da direkt olarak rotasyona ekleme olur. Yerli oyuncu alıyor olmaktan ziyade mutlaka rotasyona kafadan +1 oyuncu eklemesi olması gerekiyor. Sadık ve Göksenin gibi.

Yiğit Yiğit Arslan mı o sene başında 2 yıllık kontrat yapmıştı 1+1 ise bilemiyorum da.. Erkan iyi hoş da onun da duş şut hiç gelişmedi tam riske etmelillk Göksenin ondan yuzdeli atıyor sanırım.Yine de hayır demem tabi de Furkan ya da Kenan olsa iyi olur bu gruptan.Sameti de bu ikisinin yanına koyarım da sanki bu üçlüden birini alamayiz gibi geliyor.Belki Furkan için bir operasyon yaparız

Su Kenan'da ne buluyorsunuz anlamıyorum. Bir kere çok sevimsiz,Tofas zamanı GS maçlarında hep cirkeflik yapıyordu.Şutuna güvenilmez, bence Ege Tan daha fazla süre alsın.Nasilsa ligde 5 yabancı ve Goksenin Sadık var garanti.Avrupa için fazladan 1 veya 2 yabanci alıp her iki kulvarda bu dar rotasyonla oynayabiliriz.

Su Kenan'da ne buluyorsunuz anlamıyorum. Bir kere çok sevimsiz,Tofas zamanı GS maçlarında hep cirkeflik yapıyordu.Şutuna güvenilmez, bence Ege Tan daha fazla süre alsın.Nasilsa ligde 5 yabancı ve Goksenin Sadık var garanti.Avrupa için fazladan 1 veya 2 yabanci alıp her iki kulvarda bu dar rotasyonla oynayabiliriz.

Ben de sevimli bulduğumu söyleyemem

Yanağında beni var abi :D :D

Adam kalmadı ha şuna varım Kenan'i almaktansa 1 yerli uzun (Ahmet Samet Furkan) ve Erkan Yılmaz 'in alıp Bost'un yanına 2 combo guard alınabilir biri Andrew Aaron Harrison kardeşler gibi fizikli olursa hele

Berk Uğurlu Tofaş'da kaldı deniyor bu seferde bu durumda Çağlarin verdiği her haber yüzde yüz değil demek ki belki Mahir işi de yatar

Berkay da kalmış Kolejde.Kartal resmi olarak uzatmadi ama henüz sanırım muhtemelen kalır gibi geliyor bana da ama...KSK'nin geçen seneden borcu olabilir üzerine geçen seneye kıyasla BCL bonuslari çok daha az olacak kesin küçülecekler ama bakalım ne kadar. TT Berk' i alamadı mecburen Kenan'a giderler herhalde bir de Kartalı zorlarlar belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...