KSK Akil Mitchelli almış pek maliyetli bir oyuncu değildir sanırım diğer 4 yabancı görece maliyetli olunca oraya pek bütçe kalmadı demek bence de artık parayı 5 numaraya gömmek pek mantıklı değil
Ksk da geçen sezonda mali sıkıntılar vardı hatta bütçesi baya aşılmış bazı yöneticiler sorun çıkarmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.
Ekrem Memnun ile uzun vadeli bir plan ile bizim de bir basketbol geleneğimiz olabilir. Ve biz bunu başka kulüplerden çok daha iyi yapabilecek potansiyele sahibiz. Peki sabredebilecek miyiz? Galatasaray basketbolunun direği bu forumda bile iki maç kaybedersek istifa konusu açarım diyen insanlar var.
Benim tanıdığım kadarıyla en başta Furkan açar
Öyle bir sabır kimsede kalmadı. Hele ki geçen senenin üstüne bu sene en kötü play off yapabilmeliyiz. Ekrem Hoca'ya bu konuda güveniyorum. İnşAllah bizi yanıltmayacaktır...
Ben ekrem hocayı çok severim o yüzden kendisi zarar verdiğini görürse zaten bırakır. Benim meselemin kimle olduğu belli. Kendisinin de marifetleri belliyken seveni de çoktu. Haliyle kaşıntı yaptı bende.
Denizli Lomasz'ı almış. Paco Cruz etkisi yapar ligde bence epey iyi transfer.
Bursaspor, 25 yaşındaki ve 1.75 boyundaki ABD'li guard Marlain Veal ile anlaşma sağladı.
2019-20 Sezonunda TBL'de mücadele eden oyuncu 24 maçta 23.1 sayı 7.8 reb. 7.3 sayı ile sezonu tamamladı.