Vay be..
Paylaşım yapılmışmıydı abi telekomun sosyal medya hesaplarında birşey yok.Bizim ilgimiz var mıydı yok muydu acaba? Paylaşımı da silmişler bu arada galiba
Anlaşma olmadı mı acba FurkanYapılmıştı sildiler
Bu oyuncuları ve koçu görünce aklıma bizim 2008 deki Miloveic,Gurovic,Zizic ve Graves'li kadronun başına Murat Özyer'in getirilmesi geliyor.Alex Perez-Can Uğur
Andrew Andrews-Dorukhan
Harrison-X
X-Berk Demir
Ellis-Samet
Vay vay vay
Bobbyle isimleri geçiyor bir de.
Anlaşma olmadı mı acba Furkan![]()
Biraz önce buldum o paylaşımı yanlışlıkla kardeşini paylaşmışlar.Yeniden paylaşmışlar![]()
Bu oyuncuları ve koçu görünce aklıma bizim 2008 deki Miloveic,Gurovic,Zizic ve Graves'li kadronun başına Murat Özyer'in getirilmesi geliyor.
O zaman evde internet yoktu okuldan çıkıp internet kafeye gidip foruma bakıp transferleri takip ediyordum.Ne kadroydu ama.
Hele Gurovic ve Miloyevic geldiğinde forum coşmuştu hatırlıyorum.
Ahh Ahh ne güzel günlerdi...
Gaziantep neden almış ki bunu ? Rashard Kelly yerine geliyorsa çok vururlar kafalarını duvara bence.Empera Halı Gaziantep, geride kalan sezonda Darüşşafaka Tekfen forması giyen Ryan Luther'ı kadrosuna kattı. Ligde 9 sayı ve 5.6 ribaund ortalamaları yakalamıştı 26 yaşındaki uzun forvet.
(via@NeoRock06)
Futbola aktardılar muhtemelen ligde kalın yeterli denmiş olabilir diye düşünüyorumBütçeleri azaldı muhtemelen
Bütçeleri azaldı muhtemelen