T
Thorsday
Misafir
Burasinin konusu mu bilmem ama wag the dog cok iyi filmdir.
Aşının pandemiyi ortadan kaldıramayacağı ve bulaşı önlemede kesin çözüm üretemeyeceği belli olur olmaz İngiltere'de bu salgının epidemiye dönüşeceği öngörülmüştü. Şunu da ekleyeyim ki daha başarılı aşılarla ve daha hızlı ve eşitlikçi bir aşılama protokolüyle çok daha düşük yüzdeli aşılanan yüzdesiyle kitle bağışıklığı sağlanabilirdi. Yetişkin birine zorunlu olarak bir şey dayatılamaz. Sosyal yaşamdan dışlanabilir elbette, ona lafım yok. Benim bahsettiğim şey vücut bütünlüğüne saldırı olan zorunlu aşı dayatması zaten. Düz dünyacı tiplerden de olabilir başka sebepten de reddedebilir, fark etmez. Ben daha çok Batı ülkelerinin ikiyüzlü davranışından dem vurdum.
Rusya belki de çok yanlış bir iş yaparak başka bir ülkenin topraklarını işgal ediyor. Ayrıca belkisi filan yok daha evvel Kırım'ı direkt işgal etmişti. Benim karşı çıktığım sırf ülkesi Batı ülkeleriyle karşı karşıya geldi diye bu ülkelerdeki tüm Rus vatandaşlarından, Rus sporculardan ve Rus takımlarından ülkesine karşıt görüş bildirmelerinin zorunlu tutulması. Bildiğim kadarıyla Varşova Paktı tarih oldu ancak NATO hala belli ülkeler aleyhinde genişlemeye devam ediyor. Euroleague bir spor organizasyonuysa işine odaklanmalı diyorum sadece. Rus vatandaşı kendi takımını izleyemeyince nasıl cezalandırılmış oluyor? Bu durum Saddam'ın Irak'ına uygulanan ambargoya benziyor. Putin'i göndermeyene maç, Saddam'ı göndermeyene ilaç yok.
Sporuda geçtiler sanatçılara hatta avrupada yaşayan vatandaşlara saldırılar başladı.Rusya'ya bir yaptırım uygulamayı anlarım ama iş rus sporculara gitmesi tamamen iki yüzlü siyasetle alakalı. Bir yeri işgal ettiler diye hiç alakası olmayan oyuncuların oynama hakkı elinden alınacaksa Amerika'da, Fransa'da toplu spor yapılmaması gerekiyor hatta bırakın toplu sporu topun ülkeye girmemesi gerekiyor.
hangi platformda var bu film ?
Adam Floyd’u blokladi ya az onceBobua’da yalniz cok ozel bir skorere evrildi.Belki de kendi bolgesinde Euroleague’deki en net oyuncu olabilir.Cok begeniyorum ben kendisini.