3. periyot felaket,Milano 15 farki 7 dk da 3 e düşürdü
Yani cok macta gorduk sunu.İlk yari muhtesem bir Efes izliyoruz ic sahada ancak 3. ceyrekten itibaren acayip bir krize giriyorlar ve fark kapaniyor.Efes yine 2016 Golden State gibi basladi maca.Tabi bunu mac boyunca devam ettirebilecekler mi gorecegiz.
Reynolds, Nunnally, Willams falan öyle çok da üst seviye değiller ki.Polonara çok iyi bir performansla çok iyi bir çıkış yaptı ve doğal olarak kulüpler almak istedi. Anormal olan ; bu sene Göksenin'e bağlaması. Nasıl böyle oldu çözemedi kimse.
Fenerbahçe için 2 ay önceden yazdığım kehanet yine gerçek oldu ; tıpkı geçen seneki senaryo gibi. Kısa süreli harika bir sekans yaşadılar. Geleni geçeni ezerek yendiler. Fakat bu sadece bir reaksiyondu. Kalıcı bir plan yahut kalıcı bir kalite değildi. Kokoskov dönemi de 10 maç boyunda herkesi süpürdüler ama sonra da 30-40 yemeye başladılar.
2 haftadır ağlıyorlardı galibiyetlerimiz gitti diye ; e aynı durumdaki Monaco da çıkıp herkesi ezmeye başladı. Hem de ezdikleri Efes ve Olympiakos gibi kalburüstü takımlar. Sen Baskonia'yı yenemiyorsan zaten ağlama. Twitter'da salak salak ''Fener şu kadroyla gidemedi, Allah'ın Maccabi'si falan mı gidecek, yazıklar olsun EL'ye'' yazmışlar. Maccabi dediğinin kadrosu da Reynolds, Nunnaly , Williams falan yani düşün. Tabii bunların kafada bütün dünya bunlara düşman.
ama geride olduğu her maçta da (en azından benim izlediklerimde) her an geri dönebilir hissini veriyor.Yorumcu şey diyor,3 oyuncumuz daha 48 saat önce 33 dk üzeri oynadılar oynatma,süreyi ona göre ayarla.Ona göre takım kur.Ona göre planlama yap.
Efes maç içerisinde iyi giderken veya kazandığı maçlardan sonra,artık eski haline döndü düşüncesi yanlış bir düşünce oluyor.Bu sezon bu takım kazandığı,önde olduğu hiçbir maçta güven vermiyor.
ama geride olduğu her maçta da (en azından benim izlediklerimde) her an geri dönebilir hissini veriyor.
Ben bunu yazdiktan sonra Zoosman cok iyi 2 sut sokarak 5 sayi yazdi Alba’yaAtasehir’de hangi takim daha fazla goz kanatiyor yarismasi var.