İkinci yarı kullanmamış, ben heyecandan son periyodu seyredemedim şimdi bekliyorum tekrarı.Abi molada kullanmadı galiba yada 1 tane kullandı heyecandan unuttum şimdi.
İkinci yarı kullanmamış, ben heyecandan son periyodu seyredemedim şimdi bekliyorum tekrarı.Abi molada kullanmadı galiba yada 1 tane kullandı heyecandan unuttum şimdi.
Haber doğruysa müthiş bir transfer olur
Anlaşıldı hoca seneye de kupayı istiyor.
Birde sağlam bir 5 numara gelirse...Larkin Micic Clyburn mu..Yani Efes’in ust uste 3. Euroleague sampiyonlugu icin inanilmaz bir hamle ama gelecek sezon hedefi lig sampiyonlugu olan bizim icin pek hos olmadi bu is.
Onur Alp'e gitmişlerdir belki olmamış olabilir. Bursa şuanda ilk beşin garanti ismi.Son iki yılın EuroLeague şampiyonu Anadolu Efes ligde bu sezon Beşiktaş formasıyla şahane bir yıl geçiren Egehan Arna ile her konuda anlaştı.
(via@caglartorun)
Onur Alp Bitim çok daha iyi olurdu.
Ama Ege de lig için çok iyi katkı verecektir...
Gudaitis nasıl olur efese
Yaş özelinde dedim ben keskin şutör eyvallahBobua kalsin abi ya..Sakatligin etkisiyle Final Four’da katki veremedi ama onemli topcu su Euroleague icin..
Ergin onu istemezGudaitis nasıl olur efese
Egehan’i bize cok istemistim ama yapacak birsey yok Efes devreye girdiyse..Son iki yılın EuroLeague şampiyonu Anadolu Efes ligde bu sezon Beşiktaş formasıyla şahane bir yıl geçiren Egehan Arna ile her konuda anlaştı.
(via@caglartorun)
Onur Alp Bitim çok daha iyi olurdu.
Ama Ege de lig için çok iyi katkı verecektir...
Cok cok fazla abi..Birde sağlam bir 5 numara gelirse...