Mickey’i almış efes
Mickey’i almış efes
Amacı ne anlamadım?Ataman çok uyanık adam valllahi basın toplantısında Rus işgali ile ilgili soru gelince cevap vermeden önce Vasayi soyunma odasına göndermis.
Amacı ne anlamadım?
Akıllı adam vesselamKameralar önünde bir Sırp bu soruya muhattap olunca yukarı tükürse bıyık aşşağı tükürse bıyık pozisyonuna düşer .Ben soru Atamana soruldu aynı soru Vasaya sorulmadan önce gönderdi sanmıştım izlediğim videodan ama öyle bile değilmiş daha öncesini izleyince soru direkt Vasaya soruluyor hoca araya girip Vasayı gönderip soruy kendi cevaplıyor
Sertaç ın katkılarını saymazsak sadece dakika alanlar vardır sanırım. Barış Hersek bile 1-2 dakika oynamıştı sanki.Herşey çok iyi güzel ama şu 6 finalde ülkede yetişmiş oyuncular ne kadar süre almış ona da bakmak gerek.Sonra hocanın dediği işte Türk çocukları falan biraz komik kalıyor. Efes'de antrenör, menajer Türk, fenerde onlar bile yabancı.Diger takimlara bakınca kadrolarında ülkede yetişmiş önemli oyuncular var.
Nihat final maçında İsmail Şenol Dunston'un son sezonu demişti sanki.Petrusev yerinedir. Bakalım Dunston ve Pleiss ile ilgili tasarrufu ne olacak Ergin hocamın. Umarım duygusal davranmaz...
Nihat final maçında İsmail Şenol Dunston'un son sezonu demişti sanki.
Aynen hep desteklemişimdir başarılı oyuncuları teknik ekibe katılmasını.Maç stresi ile hatırlamıyorum ama olması gereken de budur. Teknik ekibe katılabilirler...
Efes baya Dream Team kuruyor.Eger Larkin ve Micic’ten birini kaybetmeden bu takviyeleri yapabilirlerse Avrupa’da son yillarin en kuvvetli kadrosu olabilirler.Sergio Rodriguez = Real Madrid
Brandon Davies = Milano
Kevin Punter = Milano
Vesely = Barcelona
Pierra Henry = Real Madrid
Clyburn = Efes
Mickey = Efes
De Colo = Monaco
Şimdilik büyük ihtimalle olacak transferler bunlar sanırım. Larkin ve Micicin durumu önümüzdeki senenin akıbetini belirler. Fener epey uğraşıyormuş Larkin için, olamzsa Wilbekin çekerler oraya.
Davies Milanoyla anlaşmışEfes baya Dream Team kuruyor.Eger Larkin ve Micic’ten birini kaybetmeden bu takviyeleri yapabilirlerse Avrupa’da son yillarin en kuvvetli kadrosu olabilirler.
Larkin Micic Clyburn Mickey Pleiss..
Su an soyle birsey cikti ortaya..Pleiss yerine de Davies falan cekerlerse diger takimlara simdiden gecmis olsun.