Yıllardır burada, getirmek istediğimiz Velickovic de basketbolu bırakmış. Görünce duygulandım, ne yazardık 13-14-15 sezonlarında...
Bourousis’te bırakmış.Onu da ne istemişti Ergin Hoca özellikleYıllardır burada, getirmek istediğimiz Velickovic de basketbolu bırakmış. Görünce duygulandım, ne yazardık 13-14-15 sezonlarında...
Ergin Ataman hep aynı adamlarla çalışıyor diyenler utanır mıEspri bu arada.
Diğer avrupa kulupleri gibi vergi ödeseler 10 milyon euro olması lazım bence devlet destekli geldi oraya obra 7 8 milyon euro vardır diye düşünüyorum vergisiz ki büyük para bu şu an vergisiz en çok harcayan eurolig kulübü 25 harcıyor bildiğim kadarıyla cska haricinde onlarda vergi var mı bilmiyorum seneye kalırlarsa 15 harcarlar vergisiz diye düşünüyorumPartizan'ın bütçesi ne kadar, bilen var mı? Onları tekrar Avrupa basketbolunda iddialı bir şekilde görmek sevindirici. Umarım EL de yaparlar ve Kızılyıldız - Partizan rekabeti EL'ye taşınır.
Bir diğer sevindirici haber de Khimki'nin oyun dışı kalması oldu. Yıllardır para saçmak dışında hiçbir işe yaramayan, Avrupa basketboluna en ufak bir faydası dokunmayan bir kulüptü.
Shved, CSKA haberleri var. Mike James'i istemeyen İtoudis acaba Shevd'e neden evet dedi? Shved çok daha zor oyuncu. Bakalım gerçekleşecek mi bu transfer?