Shabazz Napier'in Zenit ve Emmanuel Mudiay'in Zalgiris ilişkisini merak ediyorum. Bakalım Euroleague'de etkili olabilecekler mi? NBA'de yıllarca belli seviyede oynamış oyuncuların Euroleague'de başarılı olup olmayacaklarını izlemek eğlenceli olacak.
Fenerliler de fazla uçmuştu sağda solda 4-5 milyon dolar buy out alacaz yazanlar böyle rakamlar bekleyenler filan vardıFener'i gram sevmem de, gerçekten şu olayı hiçbir kulüp hak etmez, sinirlendim. Üstüne bir de tek teselli buy-out olayı da olmadan 0 kuruş ile elini kolunu sallayarak gitmesi de şube yöneticisine yazar; doğal olarak Ali Koç ve vasıfsız yönetici tercihlerine de.
ihmalkarlık olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle bir miktar alacağı vardır alacaklarını bırakmıştır. Sonuçta gitmek isteyen bir insanı tutamazsın sözleşmesi dahi olsa. Djordjevic seçiminin de o kadar kötü bir seçim olduğunu düşünmüyorum. Bence 3 yıllık anlaşmayı djordjevic tarafı istemiştir sonuçta karşılarında fb gibi bir eurolig takımı var ve hızlı bir şekilde yeni koçu açıklamaları gerekiyor.Dediğim gibi; Ali Koç ve atadığı yöneticilerin bir ihmalkârlık yapması olası. Zaten Djordjevic ile direkt 3 yıllık net anlaşma yapmaları da bunu kanıtlar nitelikte.
Bence cok iyi hamle Sertac'tan genc potansiyeli ondan fazla kendini biraz daha kuvvetlendirdigi zaman Nba tekrar döner kesinlikleFilip Petrusev - Efes.