Kravish'in son 2 maç performansı rezalet...
Ekrem Memnun'un yönetimi nasıl sence şu ana kadar? Takımdan ne kadar verim aldığını düşünüyorsun? Yabancıların geneli fena görüntü vermiyor ama hep söylediğim gibi yerli kadrosu önemli. Galatasaray gibi bir takım yerliye daha çok yatırım yapmalı. Yerli kadrosundan alınan katkı düşünülenden çok daha önemli. Sadık konusunda forumun genelinden farklı olarak ben gelmesini istiyordum ve uzun vadeli bir yatırım olması da önemli. Şu ana kadar da fena olmadığını düşünüyorum potansiyelli bir oyuncu oynadıkça daha iyi olacaktır.Yani Eray'dan hiçbir şey alamıyoruz. Rıdvan bence çok kurtarıyor yani beklediğimizden fazlasını yapacak ama yerli oyun kurucu konusunda epey sıkıntı çekeceğiz gibi gözüküyor. Bost da yönlendirici noktada pek iyi giremedi sezona.
Ekrem Memnun'un yönetimi nasıl sence şu ana kadar? Takımdan ne kadar verim aldığını düşünüyorsun? Yabancıların geneli fena görüntü vermiyor ama hep söylediğim gibi yerli kadrosu önemli. Galatasaray gibi bir takım yerliye daha çok yatırım yapmalı. Yerli kadrosundan alınan katkı düşünülenden çok daha önemli. Sadık konusunda forumun genelinden farklı olarak ben gelmesini istiyordum ve uzun vadeli bir yatırım olması da önemli. Şu ana kadar da fena olmadığını düşünüyorum potansiyelli bir oyuncu oynadıkça daha iyi olacaktır.
Takımı tam kadro görmek gerekiyor evet ama gördüğüm kadarıyla takım geçen seneden farklı olarak savunmada daha istekli ama işin oyun planı kısmında ve hücum varyasyonları kısmında ben de şu ana kadar çok tatmin olmuş değilim ama zaman da gerekli bu konularda. Yerli kadrosu daha iyi olmalıydı hep söylüyorum. Dee Bost'u kötü bulmadım ama daha iyisi olabilir miydi sorusunu bana hala sorduruyor.Abi takımı bir arada görmeden iyi ya da kötü bi yorum yapmak zor çünkü 5 yabancılı sistemlerde bir yabancının bile olmaması çok şey değiştiriyor. Özellikle trimble gibi kendi şutunu yaratan kısalar rakip takımın savunma düzenini bile değiştirebiliyor. Ben genel olarak gittiğim maçları da göz önüne alırsam havanın olumlu olduğunu düşünüyorum. Herkes çok gayret ediyor. Henüz tam anlamıyla oyun düzenimiz yok diyebilirim ama Bost, Kravish, Blackshear aşırı pozitif karakterler, özellikle yerli oyunculara çok yardımcı oluyorlar neler yapması gerektiğini anlatıyorlar kenarda. Purcell bu konuda biraz konuşularak geldi ama onun da ilk etapta olumlu şeyler yaptığını düşünüyorum saha dışında da. Sahada bir forvetin fark ettirdiğini görebiliyoruz bu arada gerek toplu topsuz oyunda ve savunma konusunda.
Yerliler bir arada girdiğinde takımın bütün düzeni aşağı çekiliyor yani bunu ligde yapmak zor daha rotasyonu dar tutup rahat maçları erkenden koparmak gerekiyor. İlk izlenimlerim olumlu. Tabi ki hocanın da olumsuz olduğu konular var kendi adına röpörtajlarda ya da maç sonları o gerginliği hissedebiliyorum çünkü yolun daha başındayız ama ben her şeyin iyi olacağına inanıyorum bu takım bir arada ve sağlıklı kaldıkça.