2021-2022 Hazırlık Dönemi

Kazansak da oyun beni pek tatmin etmedi. Hızlı oyun ile telaşlı ve savruk oyunu ayırt edemediğimizi gördüm. Maçı bir ara sessiz izlemek zorunda kaldığım için süreden bihaberdim. Öylesine savruk hücumlar gördüm ki periyot sonundayız sandım. Özellikle Melo'nun yokluğunda Bost'un tempoyu daha iyi ayarlamasını beklerdim.

Savunmada ciddi gayret var ama Perez ve Andrews'in yokluğunda yenilen 73 sayı iyi mi, emin değilim. Tabi Melo'nun yokluğunda attığımız 76 sayı da hiç fena değil.
Her ne kadar savunmada çaba olsa da tempoyu yukarıya çektiğimiz için çok fazla pozisyon ve haliyle skor oluyor. Anlaşılan geçen seneki gibi yüksek skorlu maçlar izleyeceğiz.

Sadık BJK'de bıraktığı yerden devam ediyor. Melo yokken Okben'in bu kadar etliye sütlüye karışmadan oynaması hoş değil.

Kravish ve Blackshear transferlerimiz içinde en az tanınanları ama izlenimim o ki en istikrarlı katkıyı alacağımız arkadaşlar olabilirler. Neredeyse her pozisyonda doğru oyun neyse onu oynadılar

Son düzenleme:
Takımın Yerli rotasyonu çok vasat malesef.
Dün yerli agırlık kadro ile çıktık ama bu yerli oyuncular siyahdan beyaza dönmez iseler ilk 4 girmemiz zor.

Çekmece maçı güzel olacaktır. Şu ana kadar normal sezonda dişimize göre olabilecek rakipleri yendik geçen hafta. Çekmece'yi de yeneceğimizi düşünüyorum, bakalım. Melo yine yok sanırım bu arada.

Kazansak da oyun beni pek tatmin etmedi. Hızlı oyun ile telaşlı ve savruk oyunu ayırt edemediğimizi gördüm. Maçı bir ara sessiz izlemek zorunda kaldığım için süreden bihaberdim. Öylesine savruk hücumlar gördüm ki periyot sonundayız sandım. Özellikle Melo'nun yokluğunda Bost'un tempoyu daha iyi ayarlamasını beklerdim.

Savunmada ciddi gayret var ama Perez ve Andrews'in yokluğunda yenilen 73 sayı iyi mi, emin değilim. Tabi Melo'nun yokluğunda attığımız 76 sayı da hiç fena değil.
Her ne kadar savunmada çaba olsa da tempoyu yukarıya çektiğimiz için çok fazla pozisyon ve haliyle skor oluyor. Anlaşılan geçen seneki gibi yüksek skorlu maçlar izleyeceğiz.

Sadık BJK'de bıraktığı yerden devam ediyor. Melo yokken Okben'in bu kadar etliye sütlüye karışmadan oynaması hoş değil.

Kravish ve Blackshear transferlerimiz içinde en az tanınanları ama izlenimim o ki en istikrarlı katkıyı alacağımız arkadaşlar olabilirler. Neredeyse her pozisyonda doğru oyun neyse onu oynadılar

Antep, Telekom'u 53 sayıda tutmuş

İlk çeyrekte geçen seneki takım vardı sahada. Çok şükür ikinci çeyrekte savunmayı hatırladık. Yeni takımlarda zaman zaman böyle dalgalanmalar olabilir. Skor 33-20 olduktan sonra verilen reaksiyon umut verici.

33-20 ilk periyot gerideydik. Çok kötü bir ilk çeyrek. ama ikinci çeyrekte 27-9 önde bitirdik. Tam tersi bir skor. 47-42 ilk yarı skoru.

Kravish özellikle ilk çeyrekte çok bozdu takımı. Yaptığı top kayıplarıyla. İçeriden de rakibini durduramadı. Sadık da hücumda etkili olsa da savunma da çok etkili değildi. Ama diğer maçlarda daha iyi savunma yapıyorduk. Daha da fazla ribaund alıyorduk. İkinci çeyrek daha iyi oynadık iyi oldu. İstediğimiz zaman savunma yapabiliyoruz. Sanırım maçı çok ciddiye almadık ilk başta. Daha takıma Melo girecek. Bazen hücumda tıkanmalar oluyor. Dee Bost mesela savunmada iyi ama hücumda iyi bir organizasyon sağlayamadı bu maçta şimdiye kadar. Top çalmalarımız diğer maçta da fazlaydı. İkinci çeyrekte bir kaç top çaldık. Kerry'nin topuk ilginç hakkaten. Gayet rahat gözüküyor oynarken. O da savunmada çok gayretli.

Bakalım ikinci yarı ne olacak. Bu maç ta pek ölçü değil bence. Daha güçlü rakiplere bakmak lazım.