Macı kaçiranlar ,tekrar izlemek isteyenler için
Zor olmalı o şekilde oynamak ama performansı gayet iyi görünüyor. Tebrik etmek lazım kendisiniBir bacağı diğerinden kısaymış topuğuna basmadan oynamaya alışmış
Kazansak da oyun beni pek tatmin etmedi. Hızlı oyun ile telaşlı ve savruk oyunu ayırt edemediğimizi gördüm. Maçı bir ara sessiz izlemek zorunda kaldığım için süreden bihaberdim. Öylesine savruk hücumlar gördüm ki periyot sonundayız sandım. Özellikle Melo'nun yokluğunda Bost'un tempoyu daha iyi ayarlamasını beklerdim.
Savunmada ciddi gayret var ama Perez ve Andrews'in yokluğunda yenilen 73 sayı iyi mi, emin değilim. Tabi Melo'nun yokluğunda attığımız 76 sayı da hiç fena değil.
Her ne kadar savunmada çaba olsa da tempoyu yukarıya çektiğimiz için çok fazla pozisyon ve haliyle skor oluyor. Anlaşılan geçen seneki gibi yüksek skorlu maçlar izleyeceğiz.
Sadık BJK'de bıraktığı yerden devam ediyor. Melo yokken Okben'in bu kadar etliye sütlüye karışmadan oynaması hoş değil.
Kravish ve Blackshear transferlerimiz içinde en az tanınanları ama izlenimim o ki en istikrarlı katkıyı alacağımız arkadaşlar olabilirler. Neredeyse her pozisyonda doğru oyun neyse onu oynadılar
Göl turnuvası hangi salonda oynanacak ? Bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim. TeşekkürlerAntep, Telekom'u 53 sayıda tutmuş
Göl turnuvası hangi salonda oynanacak ? Bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim. Teşekkürler
Mane Garrincha. Asıl en büyük Brezilyalı futbolcu.Bir bacağı diğerinden kısaymış topuğuna basmadan oynamaya alışmış