Yani dolar 10 olsun 20 olsun , bu adamlar sen ben gibi değil; milyar dolarlarla oynuyorlar. Zaten iş anlaşmaları da dolar bazında oluyor genelinin. Ekonominin bitik halinde bile ülkenin yarısını satın alır bu adamlar. Dursun Özbek, Koç, Ülker, Sabancı, Saran, Şahenk vs bu adamlar karun kadar zengin, bunlar için 3 milyon dediğin sakız parası. Adamın arabası zaten 5 Milyon. Bütçeyi 3'ten 5'e çekemeyeceksek zaten çıkın ben yöneteyim, o kadarını ben de yaparım. İstediğimiz şey 5M ya, adamın oturduğu evin fiyatı 10 tane Galatasaray basketbol takımı kurar zaten. 2017'den sonra yok Ergin Ataman sonrası geçiş dönemi, yok takım borçları, yok bilmem ne, yok seçim şeyi vs. Yahu 4 yıl geçti, az mı ? O zaman da mı Euro 10 TL'ydi ? Geçin bu işleri ya masal anlatmayın. İçinde birazcık basketbol sevgisi olan konuşmaz yapar zaten somut olarak.
Bütçeyi iyi yönetmek de bir seçenektir; tabi Bayern Münih tarzı bi yapılanman veya basketbol aklın varsa. Var mı ? Yok. Bol bol Lokman Hekim Fethiye maçlarını izleriz artık kan ter içinde.