Yiğit belirsiz o giderse mecbur 2 de olacak. Canberk daha çok ara oyuncu gibi sanırım.
Eğer ondan daha iyisini alamayacaksak kalsın ki Ekrem hoca ile daha iyi oynayacağına eminim.Yiğit belirsiz o giderse mecbur 2 de olacak. Canberk daha çok ara oyuncu gibi sanırım.
2018 yazında 200-240 bin TL bonservis verildi euro bazında o gün için 45 bin euro yaklaşık. Siradan oyunculara gereksiz bonservis verilişi sıkıntı hele ki bütçen zayifken. Yoksa Ataman döneminde 500 bin $ bonservis ödenen Markoasvili var, russ smith vs. Erman Kunter dönemi ucuza gelen 1 maç oynayıp niye gitti bilinmeyen Tj Cline böyle garip transferler yapılmaz inş geçen yıl 11 yabancı alındı neyse ki ligde kaldık.Ayberk için ödenen bonservis 25 Bin Euro'ydu ve 2018 Temmuz'ununun son gününde yani yerli transfer piyasası bittikten sonra alındı. Burada lafını etmeye bile değmez. Tabi felaket geçirdiği sezondan sonra 2019'da kovulması gerekiyordu ama maddi zorluklar bizi 2 yıl daha tutmaya mecbur kıldı. Onun da özgüveni düştükçe düştü. Şimdi takımdan ayrılacak ama ligde süre alabileceği 2-3 takım var. 1. Ligde de fazla tutunabileceğini sanmıyorum.
Son 4 yıldır bu takım kuruşları hesap ederek kadro kuruyor ve hiçbir zaman ikiden fazla yeterli yerli oyuncu bulunmuyor takımda. Bunları haketmiyoruz.
Hatırladığım kadarıyla TJ Cline bu sezon Maccabi de oynadı zaten.Demek ki uzatacaklar. Hamilton ve Macon bu sezon en çok üzüldüğüm oyuncular iyi bir koçla daha iyi olabilirlerdi.Russ Smith çok kötü bir maliyetle transfer edildi ama TJ Cline 50 bin dolara geldi yanılmıyorsam, yani adam kaosa kaynadı. Bugün Maccabi peşinde. Hamilton ciddi sorunlar yaşadı takımla, Macon da küme düşme tehlikesini görünce ayrılmak istedi.
Savunması iyi bir oyuncu gibi kalmış aklımda geçen sene ya da daha önceki sene de gündeme gelmişti diye hatırlıyorum4 numara için Suleiman Braimoh ismi geçiyor. Oyuncunun savunması nasıl? Motum gibi kara delik olur mu? Bilgi verirseniz sevinirim.
Savunması iyi bir oyuncu gibi kalmış aklımda geçen sene ya da daha önceki sene de gündeme gelmişti diye hatırlıyorum
hepsini alalımBurakcan Yıldızlı ve Can Korkmaz ile görüşüyormuşuz, yabancı olarak Blackmon, Jaiteh ve Braimoh ile ilgileniyormuşuz dedi Eyüp Yıldız