Boşta galiba KSK’Lılar kendilerine bekliyor. Bu arada Dixon yazılıyor ama ayrıldığı açıklanan 6 oyhncu
Dixon'a özel bir veda yapılır bence o yüzden aynı yere yazmak istememişlerdir.
Boşta galiba KSK’Lılar kendilerine bekliyor. Bu arada Dixon yazılıyor ama ayrıldığı açıklanan 6 oyhncu
Bence belli bir süre forumda isim yazmayalım yazdığımız oyuncu günü dolmadan başka takıma gidiyor.Dixon'a özel bir veda yapılır bence o yüzden aynı yere yazmak istememişlerdir.
Bizim hayaller iptalMaxim Daçkaya gitti
Bize ne kalacakDaçkaya gitti Mutaf.
Eyüp Yıldız 2010-2014 arası takip etmeye değer,duyumları doğru olan bir isimdi.Ancak son 3 senedir falan transfer konusunda çok ciddiye alınacak biri değil.Ben nef'in 3 milyon dolar vereceğini sanmıyorum ama verse bile 2. sponsorun aynı oranda para vereceği düşüncesi biraz hayal oluyor. Nef 3 versin de öpüp başımıza koyalım.
Transferde de Eyüp Yıldız'ın yine ortaya attığı hiçbir isim olmadı. Kendisinin söylediklerini ne derece ciddiye almamız gerektiğini artık anlamamız gerekiyor.
Umarım Can ve Burakcan olur. Sonra da yabancı oyuncular için artık adım atmaya başlarız.
Berkan Durmaz boşta ise ve Efes/FB kendisi ile ilgilenmiyor ise gerekirse ilgilenen diğer takımlardan anlamlı ölçüde fazla para verip uzun süreli bir kontrat yapmaya ikna etmek lazım sadece bu hamle ve terli toplu bir yabancı rotasyonu bile benim için yeterli olacaktır .Oradan 3 buradan 5 şuradan bu geliyorsa bunu yapabilmek lazım Berkan olmaza epey üst düzey bir yabancı rotasyonu tatmin eder beni ama ilkini terdih ederim .Bununla birlikte endişeliyim en azından yerli piyasası için durum belli düşünüp taşınıp karar verecek birşey yok geçen seneden 1-2 milyon USD yüksek kaynak bulacağından eminsen gereğini bir an önce yapacaksın.Sonra yabancı için 1 ayda bekleriz.
Twitter’de Ksk’nin Berkan Durmaz ile ilgilendiği henüz Tofaş ile anlaşma olmadığı yazıyordu. Berkan için buy out gerekiyor olabilir
Şu 3lü gelirse Yiğit’i unuturum üstüne iyi bir yerli kadromuz oldu diye de sevinirim.Haberi sallamış olsalar bile bence olma ihtimali yüksek çünkü başka aday kalmadı yerli olarak alabileceğimiz, Can Uğur ve Burakcan'ın gelmesi lazım, bir de olursa Okben.