2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Yok mu şöyle Timur Erden dışında zengin bir Galatasaray'lı da Wilbekin, Şehmus ve Alperen'in bonservislerini verip takıma katacak yahu 😀 Çünkü başka yerli kalmadı piyasada. Şehmus 1,Alperen 1,5 Wilbekin için de 2 milyon euro yeter. Yani 4,5 5 milyon euro cuk sadece 3ü😀
Alperen draftlara katıllacak bu sene ve tahminen iyi bir sırada seçilecektir. Şehmus için FB veya Efes le yarıaşamayız malesef. Wilbekin de düşmez buralara. Bu üç oyuncu üzerinden hayal kurmak gerçek dışı şu an. Ha tabi hicivli bir mesajsa boşuna açıklama yazmış oldu o da ayrı :)

Alperen draftlara katıllacak bu sene ve tahminen iyi bir sırada seçilecektir. Şehmus için FB veya Efes le yarıaşamayız malesef. Wilbekin de düşmez buralara. Bu üç oyuncu üzerinden hayal kurmak gerçek dışı şu an. Ha tabi hicivli bir mesajsa boşuna açıklama yazmış oldu o da ayrı :)

Gerçekten de hayal biliyorum kardeşim. Piyasada başka yerli kalmadı o yüzden bu isimleri yazdım😀 Hatta Ersan'ı yazmayı unutmuşum şimdi farkettim 😅

Bunu kimse beklemiyordu ne oluyoruz dedik :) .
Motumun 1 yıl daha kontratı varmış kendisi ile konuşulup sözleşmeden çıkılma
ihtimali de varmış demiş sayın Yıldız de ama sözleşme 1+1 ayrıntısına bağlı olarak iki tarafın da çıkış hakkı vardır zaten belki 50bin dolar çıkış ücreti vardır ama oyuncunun o paradan vaz geçeceğini sanmam .Zaten 1 Temmuz da oldu karşılıklı olarak çıkış tarihi de geçmiştir düşünüyorum özetle ilk kısmı duyum son kısmı kendi yorumu olup Motum kalmış olabilir

Son düzenleme:
Çok Pardon bizim sezon bitince bir Fransız takımı ile anlaşmıştı sezonun kalanı için bu durumda sözleşmenin opsiyonundan çıkılmış olmalı, onu unuttum.

Bizle 1+1 imzaladığı kesin resmi sitedeki duyuru o şekilde öte yandan oyuncu bonservisi ile gitti ise sözleşme falan kalmaz ortada tabi de Fransa’da geçici transfer dönemi devam ediyorsa belki bu bir olasılık olabilir.

Doğrudur da tamamen mi uydurdu ya da kaynak bizim kadar bile bilgisi olmayan biri mi ?Artık o kadar da değildr diye düşünmek istiyorum:)
Basketbol camiasında Çağlar'la beraber verdiği haberlerle ilgili gördüğüm en istikrarlı kişi kendisi :)
Yıllardır verdiği her bilgi yanlış çıkan bir adamın sözlerini twitter'da falan görünce şaşırmıyorum da devamlı olarak buraya taşınınca garipsiyorum artık.

Yalova 3. yabancı transferini yaptı bir yabancılarını da zaten tuttular etti 4 .Denizli de 2 yabancı aldı şimdiden.Biraz geç kalmak belki büyük sorun değil ama muhtemelen bir belirsizlik durumu var.Belirsizliğin derinliği,nedenleri,nasıl çözüleceği de en azından benim için belirsiz .Hadi Tunçeri Milli takımı bekliyor diyelim Zeytingöz için ne bekleniyor mesela? Can Öğütü çok istedik de mi alamadık yoksa tok alıcı idik düşündüğümüz ederinden fazla mı vermek istemedi ? Oyuncu bütçesi en kötü 3 m USD civarı olacak da 4-5 mi zorlanıyor yoksa geçen sezona yakın olma olasılığı var da öyle olmasın diye bir caba mı var.Hani bir gelişme olmayacaksa bile GSTV’de falan yarı resmi şekilde şu sis perdesi bari biraz dağılsa

Yalova 3. yabancı transferini yaptı bir yabancılarını da zaten tuttular etti 4 .Denizli de 2 yabancı aldı şimdiden.Biraz büyük geç kalmak sorun değil ama muhtemelen bir belirsizlik durumu var.Belirsizliğin derinliği,nedenleri,nasıl çözüleceği de en azından benim için.belirsiz .Hadi Tunçeri Milli takımı bekliyor diyelim Zeytingöz için ne bekleniyor mesela? Can Öğütü çok istedik de mi alamadık yoksa tok alıcı idik düşündüğümüz ederinden fazla mı vermek istemedi ? Oyuncu bütçesi en kötü 3 m USD civarı olacak da 4-5 mi zorlanıyor yoksa geçen sezona yakın olma olasılığı var da öyle olmasın diye bir caba mı var.Hani bir gelişme olmayacaksa bile GSTV’de falan yarı resmi şekilde şu sis perdesi bari biraz dağılsa
3 temmuz da ki hazırlık maçı da ertelenmiş futbolda terimin sözleşmesi tff lisans kuruluna verilmedi büyük belirlisizlik var kulüpte yanlızca bizde de mi hayır bjk ve fb öyle onlarda büyük belirsizlik var basketbol acısından bakarsak bizde var ama sanki bizde ikisi aynı anda atılacak gibi bu da 27 temmuzda ki sportif aş genel kurulu sonrası olur

En kötü 6 yabancı alır iyi çıkarsa play off kovalarız kötü çıkarsa düşmeme mücadelesi yaparız. Tofaş karşıyaka telekom daçka kadar bir organizayon kurana kadar böyle gidecek gibi duruyor.

Yabancı oyuncular için geç kalmakta bir stratejidir. Hatırlarsanız Aaron Harrison'un transferi 1 ya da 2 Eylül'de açıklanmıştı. Ama kaçan yerli oyuncuların yeri dolmayacak. Hiç değilse Mert Akay ve Berkan Durmaz'ı kazandıralım takıma. 2 Tane düzgün yerli bulunur kadroda.

Son düzenleme: