En az 3 senesi var inşaatın. Ne kadar erken o kadar iyi.Salon hazir sanirim. Ne zaman stadin oradan gecsem koca bir tabela goruyorum.
Galatasaray 15bin kisilik salon insaati 2017 yaziyor. Dort senelik tabela bosuna orada degil ya.
En az 3 senesi var inşaatın. Ne kadar erken o kadar iyi.Salon hazir sanirim. Ne zaman stadin oradan gecsem koca bir tabela goruyorum.
Galatasaray 15bin kisilik salon insaati 2017 yaziyor. Dort senelik tabela bosuna orada degil ya.
Muhammet Bey, ben ne demek istediğimi anlatamadım sanırım.Şube yöneticileri Turgay Zeytingöz ve Kerem Tunçeri.
Transfer edilen oyuncuları Beinsport ve İsmail Şenol zaten açıkladılar.
Ekrem Memnun'un yardımcıları geçen sene ile aynıdır yahut yenileri de açıklanır varsa.
Sezon açılışı için zaten erken şu an dediğim gibi; basketbolda sezon açılışları geç oluyor, futbol gibi değil.
Bilet ve kombine olayları da tamamen muamma zaten malum pandemi durumu. Eylül'de kapanma gelmesi muhtemel.
Bunların dışında tek sıkıntı Nef'in vereceği meblağ ve salon durumu. O konularda haklısınız tabii ki.
Ancak dediğim gibi; şimdilik, ah vahlar edecek durumda da değil basketbol şubesi. Tatminkâr transferler yapıldı, önemli yöneticiler getirildi. Belli ki göz ardı edilmeyecek şube. Zaten basketbolda çok detay verip, her ismi anında açıklayan bir takım da pek yok. Misal son EL şampiyonu Efes'te yaprak kımıldamıyor aylardır. Galatasaray'ın da transfer dönemi yıllardır genelde böyle. Bunlar ilk kez yaşanan şeyler değil. Daha düne kadar herkes isyan ederken 2 günde 3 tane çok iyi isim açıklandı mesela. Ve bunların hiçbirinin harfi bile geçmedi sosyal medyada.
Futbol için rezalet olduğumuz su götürmez bir gerçek ancak basketbol için aynısını söyleyemem, şimdilik.
7 gündür paylaşım yapmamış hesap. Daha bugün Bismillah oyuncu performanslarını yolladılar.Muhammet Bey, ben ne demek istediğimi anlatamadım sanırım.
Diyorum ki; Burak Bey yönetime gelirken; kurumsal bir yapıdan bahsetti.
Turgay Zeytingöz ve Kerem Tunçeri göreve geldiyse ve harıl harıl çalışıyorsa; bunu açıklayıp, bizim vizyonumuz budur demek için illa sezonun 2 hafta öncesini mi beklemek gerekir?
Efes’in twitter sayfası sürekli bir paylaşım yapıyor. Keza Fener de 1 hariç transferi bitirdi ve açıkladı. Karşıyaka, Bursa transferlerini bitirdi ve açıkladı.
Bu tarz işler taraftarın ilgisini çeker, bu tarz işler şubede aidiyet yaratır.
Siz düşünsenize; bir yere CEO-başkan olarak gelip, yeni bir ekip yaratıyosunuz. O ekip harıl harıl çalışıyor ama üyeleriniz bu işten haberdar değil. Bu sizin için büyük eksi yazar.
NEF ve hedefler konusuna girmiyorum bile. Ben transferden ziyade bir vizyon, bir planlama açıklaması bekliyorum ve bunun için size göre erken olabilir ama bana göre çok geç kalındı. Sen geçen yıl kümede zor kalmışsın, çık açıkla yani.
Sözleşmesi varmış galiba şu anki takımı ile. Onun için boy out vermek zorunda galiba Hapoel.Kerrry Blackshear Hapoel ile anlaştı transfer klüpler arasındaki buyout pazarlığına kaldı deniyor (acaba devam eden sözleşme mi var yoksa bir ara bizde olduğu gibi sözleşme bitse bile yabancılar için lig içi buy out olayı mı var?)
Genelde Ağustos başı ufaktam çalışmalar başkar 2. ,3. haftasının başında tam takım çalışılırdı en geç 10 gün içinde falan transferi bitirmek lazım .Yabancılar neyse de Sadık konusu ne durumda acaba
3.5 numara ise o zaman 1 tane daha 4 numara hamlesi gelir. Çünkü 4 numarada Türk alternatif yok. Bana sorarsanız sadık kabaca zor gibi.Hayden Dalton ismi çıktı.
Oyuncu kalitesi olarak bakarsak şutu, reboundları, atletizmi bizim seviyelerde kusursuz bir transfer bana göre. İzlediğimde içimden geçirmiştim alır mıyız diye
Mühendislik olarak bakarsak Kravish ile ne kadar doğru bir ikili tartışılır
Adı geçen Blackshear'e göre çok farklı bir profil. O 4.5 numaraydı, Dalton ise 3.5
Hayden Dalton ismi çıktı.
Oyuncu kalitesi olarak bakarsak şutu, reboundları, atletizmi bizim seviyelerde kusursuz bir transfer bana göre. İzlediğimde içimden geçirmiştim alır mıyız diye
Mühendislik olarak bakarsak Kravish ile ne kadar doğru bir ikili tartışılır
Adı geçen Blackshear'e göre çok farklı bir profil. O 4.5 numaraydı, Dalton ise 3.5
nerede yalanlandı? ben denk gelmedim öyle bir şeyeHayden Dalton ismi yalanlandı zaten sakatmış dediler
Eyüp Yıldız yalanlamış, ne kadar doğru bilemem.nerede yalanlandı? ben denk gelmedim öyle bir şeye