Bizim öğrencilik yıllarımızda 25 sene önceden bahsediyorum "Simon says" diye bir oyun vardı...Öğretemen Simon says dedikten sonra arkasına ingilizce bir komut verir öğrenciler yapardı...Bizde onun gibi olduk..."Eyüp says"...Eyüp ne derse o....
Bizim öğrencilik yıllarımızda 25 sene önceden bahsediyorum "Simon says" diye bir oyun vardı...Öğretemen Simon says dedikten sonra arkasına ingilizce bir komut verir öğrenciler yapardı...Bizde onun gibi olduk..."Eyüp says"...Eyüp ne derse o....
Cenk Akyol'un bu anlamda bir tecrübesi var mı? sırf eski oyuncu diye tecrübesi olmayan birinin getirilmesine karşıyım eğer öyleyse. Bu işler bana FT'nin yardımcılarını hatırlatıyor. Tulüay demirkuş zaten sezon içinde gelmişti devam ediyor anlaşılan. Kadir Serdar ile Tolga Başer ayrılmış görünüyor.Geçen sezon Petkim’de çalışan ,Daçka geçmişi de olan Ümit Temoçin ve Cenk Akyol staffa eklenmiş.
Lake Cup diye bir turnuvada var. Orayada katılıyoruz.Takımımız, 15-18 Eylül tarihleri arasında Bursa'da düzenlenecek olan 21. Cevat Soydaş turnuvasına katılacak.
A GRUBU: Galatasaray, Tofaş, Gaziantep Basketbol
B GRUBU: Fenerbahçe Beko, Türk Telekom, Bahçeşehir Koleji
15 EYLÜL ÇARŞAMBA
16:00 / Türk Telekom - Bahçeşehir Koleji
19:00 / Tofaş - Gaziantep Basketbol
16 EYLÜL PERŞEMBE
16:00 / Fenerbahçe Beko - Türk Telekom
19:00 / Galatasaray - Tofaş
17 EYLÜL CUMA
16:00 / Bahçeşehir Koleji - Fenerbahçe Beko
19:00 / Gaziantep Basketbol - Galatasaray
18 EYLÜL CUMARTESİ
12:00 / A Grubu üçüncüsü - B Grubu üçüncüsü
15:00 / A Grubu ikincisi - B Grubu ikincisi
18:00 / A Grubu birincisi - B Grubu birincisi
Şahsen görmedim ama doğrudur.Lake Cup diye bir turnuvada var. Orayada katılıyoruz.
Yeni mezun gencin tecrübesiz diye işe alınmaması gibi bir şey bu. Elbette bir yerden başlanacak.Cenk Akyol'un bu anlamda bir tecrübesi var mı? sırf eski oyuncu diye tecrübesi olmayan birinin getirilmesine karşıyım eğer öyleyse. Bu işler bana FT'nin yardımcılarını hatırlatıyor. Tulüay demirkuş zaten sezon içinde gelmişti devam ediyor anlaşılan. Kadir Serdar ile Tolga Başer ayrılmış görünüyor.
Bu arada Ekrem Hoca ile Emir Alkaş ara ara görüşüyor sanırım. Bir Emir Alkaş hamlesi gelir mi diye düşünmüştüm fotoğrafları görünce ama sanırım kendisi hala basketboldan uzak. Ayrıca şunu da söylemem lazım Ömer Uğurata'nın bazı hareketleri abartılı olsa da ben aktif işin içinde olan özgüvenli yardımcı antrenör seviyorum. O tarz bir tercih bence daha iyi olurdu. Sus pus oturan silik yardımcı antrenör tarzı bana pek hitap etmiyor.
Yeni mezun genç elbette işe girecek girmeli de ama başlangıç için doğru adres Galatasaray mı onu da sorgulamak lazım? etraf stajyer yardımcıdan geçilmiyor özellikle de futbolda.Yeni mezun gencin tecrübesiz diye işe alınmaması gibi bir şey bu. Elbette bir yerden başlanacak.
Ayrıca Ekrem Memnun`un mevcut konumunu ve karakterini Fatih Terim gibi dominant bir karakterle kıyaslamayı pek mantıklı bulmuyorum.
Duruma çok negatif bakmamak lazım bence.
Yeni mezun genç elbette işe girecek girmeli de ama başlangıç için doğru adres Galatasaray mı onu da sorgulamak lazım? etraf stajyer yardımcıdan geçilmiyor özellikle de futbolda.