Sezon başladı dün gece. Şimdilik yine her zamanki gibi rölanti geçiyor. 1-2 ay içinde iyiler yukarı, kötüler aşağı düşecektir her sezon olduğu gibi.
Hakemler harika yalniz ya Recep Ankarali mi yonetiyor maci acaba ?Fb Beko Maccabi macini Ugur Ozan anlatiyor Ertugrul Erdogan yorumluyor.Daha iyi bir ikili dusunemezdim herhalde Izleyelim bakalim.
Bir tarafta Nigel Hayes diger tarafta Poythress..Yorumlayan Ertugrul Hoca..Guzel rastlantilar bunlar.
Dah çok erken bence.And the season of the garbage award goes to Carsen Edwards ?
Belki dediginiz gibi cok erkendir.Ama bende su an icin biraktigi izlenim Pierre Jackson’in Fb’ye ilk geldigi hali gibi.Ama dedigim gibi erken olabilir,yanilabilirim.Dah çok erken bence.
Ben de yanılabilirim tabi ama bence daha Jackson dan biraz farklı, savunma falan yapıyor, en azından yapmaya çalışıyor. Şut stilini hiç beğenmiyorum ama bu kadar kaçırması da standartlarının altında. Larkin olacak lafları belki şimdi böyle düşünülmesi ne sebep oluyor..Belki dediginiz gibi cok erkendir.Ama bende su an icin biraktigi izlenim Pierre Jackson’in Fb’ye ilk geldigi hali gibi.Ama dedigim gibi erken olabilir,yanilabilirim.
Ee hani rakip takım kadrosunun oyuncuları? Kadın tarafında ezberledik burada da isterizEfes,Fenerbahçe,Karşıyaka,TOFAŞ,Bursaspor,Telekom,Daçka gibi takımlar varken ilk 8 imkansız diye düşünüyorum. Melo-Canaan-Blackshear gittikten sonra takım kalitesi baya düştü. Takviye şart.