2022-2023 Euroleague

Larkin ilk geldiğinde cümle alem sepetlenmesini istiyordu bir an evvel. Sonrası malum; Avrupa'yı yok etti. Ama tabii bazı oyuncular özeldir. Larkin de özel bir adam olduğu belliydi önceden. Edwards'ı hiç izleyemedim ama Edwards da henüz yolun başında, çok erken. Tabii elde patlayabilir de.
Yaş olarak da Larkin den genç. Larkin ilk Avrupa macerasında hatırlarsan fantazi oyununda çok düşük krediyle başlamıştı.
 
Obradovic Avrupa'nın en iyi koçu mudur en rezil koçu mudur bilmem de fantasyde ciddi hasarlar verdi bana iki haftadır. Elindeki kadro süper kadro olmasa da gayet iyi bir kadro. E sen de bu etiketi taşıyorsan bir zahmet maç kazan artık.
Milano yine bildiğimiz gibi. Messina'nın yıllar yılı sadece adı var, kendi yok.
Zayıf bence Partizan ın kadrosu.
 
Abi bana göre de çok ahım şahım bir kadro değil ama ; Nunnally, Lessort, Vukcevic, Leday, Punter, Papapetrou, Dante Exum gibi isimlerin olduğu takım da yabana atılmaz kolay kolay. Ayrıca sen Eurolig'in kralıysan bir zahmet şu kadroyla da az buçuk işler yap, zahmet olacak ama.
Eurolig artık eskisi gibi ağır topların yeri değil. İyi performans gösteren alıp götürüyor işi. Ergin Ataman en büyük örneği. Önüne geleni tokatladı kendi kurduğu kadroyla. Laso da son kabadayı. Bu ikisi dışında kimse kolay kolay güven vermiyor.
 
Partizan’in kadrosunun yillar sonra Euroleague’de ilk defa oynayan bir takim icin gayet iyi oldugunu dusunuyorum.Hatta uzun zamandir bir Sirp takiminin bu arenada bu kadar iyi bir kadroyla oynadigini hatirlamiyorum.Su takimla ortaya cok iyi bir malzeme gayet cikabilir.Bakalim Obra bunu cikarabilecek mi gorecegiz.
 
Son 2 sezonun şampiyonu Anadolu Efes'in daha elit eklemeler yapmasını beklerdim özellikle 4 ve 5 için.Bana göre Fenerbahçe'nin daha kaliteli rotasyonu var Anadolu Efes'e kıyasla.
 
Bu kadar iyi bir kadro nasil bu kadar kotu ve tatsiz basketbol oynayabilirin en canli ornegi Milano.Yani belki bugun kazanirlar bilemem veya kimine gore bu basketbol kotu de degildir onu da bilemem ama cok tatsiz bir basketbol oynuyorlar.Atletico Madrid’in basketbol subesi resmen.
 
Obradovic 0/3 ile devam ediyor demek. Maccabi saçması da Efes'in yenemediği Monaco'yu yenmiş. Enteresan bir sonuç olmuş. Ki Baldwin'in çok attığı maçlarda genelde takımı anormal sonuçlar alıyor olumsuz anlamda ama kazanmışlar.
Tabii bunlar geçiş haftaları. Asıl ağır toplar sular çekilince yüzeye çıkmaya başlayacak her sene olduğu gibi. Kasımdan sonra belli olur yavaştan tablo.
 
Derken, her şey normale dönmeye başladı. Pana yine iğrenç görüntüsüne geri döndü. Andrews'a yazık oluyor orada. Takım halinde maç boyu 42 pir yapmışlar ve neredeyse yarısı Andrews'a ait. Tek başına direniyor adam. Mutlaka oradan sıçrama yapacaktır. Ve rezil oldukları takım da Alba Berlin. Ve biz şu takımdan gittik Floyd'u aldık(biliyorum Fener'den geldi). Yine sinirlerim bozuldu.
 

Üst