Dubljevic saka misin ya ?
Çünkü iki vücut hareketi yapıp sinirlendi diye Obradovic'in veliahtı olarak ilan ettiler adamı. Kadroya bakıyorum; Higgins, Vesely, Satoransky, Kalinic, Mirotic, Tobey vs gibi adamlar var. Ama öyle bir kısıtlıyor ki takımın tavanını; iyi olan adam da vasatlaşıyor. Bu tip ucu açık takımlara Messina, Saras tarzı koçları almayacaksın. Ver mesela Ataman'ı bak neler yapıyor o kadroyla. Bunlar hep ''sen bi dur, benim dediğimi yapacaksın'' modunda koçlar olduğu için heder ediyorlar oyuncuları.
Obra da sövüşlerimizi duydu herhalde, ilk galibiyetini almış. Tabii Bologna ne kadar kıstas alınır bilmiyorum.
Bu kadar fazla yayıncının olması gerçekten çok can sıkıcı. bu sezon rahatlıkla türkiye ligini izliyorum ama bu seferde euroleague'den mahrum kaldık. futbolda da acun mahvetmişti şampiyonlar ligi neşemizi.Euroleaguede her hafta belli sayıda maçı açık kanaldan verme kuralı yok muydu?
Yorum yok susuyorumShavon Shields Euroleague’in en underrated topcusu..Muazzam ya muazzam..Yuruyedur reis.Umarim Fb falan yapmazsin.
Milano takım halinde 48 pir ve 18'i sadece Davies'e ait. O kadar mide bulandırıcı takım ki şu Milano; Messina mıdır ne haltsa defolup gitmeli, gönderilmeli artık. Kadroya baksan F4 adayı ama mide bulandırıyor bu kasvet halleri. 8 sayı 12 sayı falan atmışlar çeyreklerde. Barcelona ayrı kasvet zaten. Bütün isimleri öğütüyorlar. Vesely de harcanıyor orada.