Mirotic kaç milyon euro alıyordu?
Mirotic ayri fiyasko,Vesely ayri fiyasko.Ama bu oyunculari boyle geriye goturen Saras’in koclugu bence.3 senedir Barcelona’ya gelen hic bir oyuncu geldigi durumdan daha iyi noktaya gelemedi.En yakin ornegi de Sertac zaten.Bir tek Laprovittola ustune koydu denilebilir belki.Tarihin en yuksek butceli takimina bu kadar kisir bir basketbol oynatmak buyuk bir yetersizlik.Mirotic kaç milyon euro alıyordu?
Bloga bak bloga.Atasehir cekirgesi Vesely ucamiyorsun bakiyorum daTavares Vesely’nin gururuyla oynuyor
abi bu kadro 3 senedir var dimi şu bütçelerle, yanlış bilmiyorum. 3 senede bir kere alamadılar o kadar paraya. hadi bu sene Efes'de yok. yahu, şu kadar eksik Real'e de verme finali valla Barça taraftarı olsam kafayı yerdim.Mirotic ayri fiyasko,Vesely ayri fiyasko.Ama bu oyunculari boyle geriye goturen Saras’in koclugu bence.3 senedir Barcelona’ya gelen hic bir oyuncu geldigi durumdan daha iyi noktaya gelemedi.En yakin ornegi de Sertac zaten.Bir tek Laprovittola ustune koydu denilebilir belki.Tarihin en yuksek butceli takimina bu kadar kisir bir basketbol oynatmak buyuk bir yetersizlik.
2019 yazindan beri korkunc bir para harciyorlar abi.Pandemi sezonunu iptal oldugu icin saymazsak diger her sezon Final Four yapsalar da bu sezon da dahil her Final Four’da tokatlandilar.Bu 4. sezondu.abi bu kadro 3 senedir var dimi şu bütçelerle, yanlış bilmiyorum. 3 senede bir kere alamadılar o kadar paraya. hadi bu sene Efes'de yok. yahu, şu kadar eksik Real'e de verme finali valla Barça taraftarı olsam kafayı yerdim.
2019 yazindan beri korkunc bir para harciyorlar abi.Pandemi sezonunu iptal oldugu icin saymazsak diger her sezon Final Four yapsalar da bu sezon da dahil her Final Four’da tokatlandilar.Bu 4. sezondu.
Saras’la bu sezona baslamalari bile hataydi bence.Ergin Ataman parkeyi yalatirdi bu butceyle Avrupa’daki butun takimlara Ama kacti o tren.abi saras gidecek galiba, jakovic gelecek deniyor. geç bile kaldılar bence. şu takımın başında geçtim jakovic falan, kuyu köpek olsa 4 sezonda 4/4 yaparlardı en kotu cepte 2 kupa olurdu. hadi biri pandemiye güme gitti 3 sezon, en azından 1 kere alırdın.
abi saras gidecek galiba, jakovic gelecek deniyor. geç bile kaldılar bence. şu takımın başında geçtim jakovic falan, kuyu köpek olsa 4 sezonda 4/4 yaparlardı en kotu cepte 2 kupa olurdu. hadi biri pandemiye güme gitti 3 sezon, en azından 1 kere alırdın.
Kesşke Ergin Hoca Barça'ya gitseydi.Saras’la bu sezona baslamalari bile hataydi bence.Ergin Ataman parkeyi yalatirdi bu butceyle Avrupa’daki butun takimlara Ama kacti o tren.