Kil payi yatmis abi 1 sayiyla.Uzuldum senin adina.Oly-Monaco maçının 3. periyoduna Monaco 2,5 üst oynamıştık, fena yattık.
Kil payi yatmis abi 1 sayiyla.Uzuldum senin adina.Oly-Monaco maçının 3. periyoduna Monaco 2,5 üst oynamıştık, fena yattık.
Ampute takım olsa 5-10 sayı atardı. Ben EL yönetimi yerinde olsam; bu performansından sonra bir süre men ederdim Monaco’yu organizasyondan.Kil payi yatmis abi 1 sayiyla.Uzuldum senin adina.
Süper tahminler yapmışımBen de Barcelona yı daha yakın görüyorum. Finali de Monaco ile oynarlar.
. az önce vezenkov'un attığı üçlük de bu yoruma güzel bir örnek oldu. Vezenkov gibi bir oyuncuya el kaldıran kimse yoktu inanılmaz.Kim kazanır bilmem ama bir gerçek var ki Real Madrid'in yaptığı alan savunması dünyadaki en gerizekalıca alan savunması olabilir.
İçeriden veya dışarıdan Oly'nin bütün şut denemelerinde el kaldıran adam bile olmuyor.Orta mesafeleri bari vermeyin.
Valla aynen oyle.Nba hic sarmiyor beni.Isterse play-off finali olsun isterse normal sezon.Şu maçtan aldığım hazzı hiçbir NBA maçı vermiyor bana.
Avrupa basketbolunun, sert savunmaların delisiyiz.