Bildigim birsey varsa o da Adana Demir’e verilen 2 penaltinin dogru oldugu ve Fb’nin iptal olan golunde dogru karar verildigidir.Penaltilari zaten tartismiyorum da golde Mert Hakan denen futbolcu musveddesinin elle oynadigi net goruluyor.
Fb’ye verilmeyen penalti deniyor Batshuayi’nin pozisyonunda.Yahu bunun aynisi hatta daha acigi herkesin diline doladigi Sivas-Gs macinda Nelsson’a yapildi ve verilmedi.Kimse de konusmadi bunu.Herkes algiyi Galatasaray’in aleyhine olacak yone cekti.
Nasil oluyor da hakem Fb’nin hakkini yemis oluyor veya berbat yonetim gostermis oluyor ? Ali Palabiyik kotu bir hakem degil kotu bir insan.Tetikcinin onde gideni.Bizi dogradigi ve Fb’yi kolladigi en az 4 mac sayarim.Biz zaten yeterince dudugu asilsin dedik.Onlar ise gulduler bize.Simdi dograndiklari herhangi bir konu yokken biz niye Ali Palabiyik dudugunu assin diyecegiz onu anlamadim.Biz zaten bunu senelerdir soyledik.Birakin simdi kendi pisliklerinde bogulsunlar,ne halleri varsa da gorsunler.Her konudan magduriyet yaratmaya calisan bu guruh goruyorum ki bizim “fazla sagduyulu” taraftarlarimizi da etkisi altina almis.Bunun adi objektiflik falan da degil.Bu basbaya biz tek basimiza beceremedik,Fb’nin yangini sayesinde Ali Palabiyik’i yiyelim demektir.Balik hafizali olmaya gerek yok,biz 2019’dan beri bu herifi zaten duduk astirmaya zorluyoruz.Bir daha zaten bu herifi bizim de Fb’nin de macina vermezler.O yuzden “sagduyulu” tavirlari salalim da her konuda magduriyet kasan bu guruhu kendi savunduklari ama bugun (herhangi birsey olmamasina ragmen) canlarini yaktigini iddia ettikleri malum pislikle bas basa birakalim.
Son olarak “SampiyonCimbomyazdiracagiz” diyorum..