Herkes inanmıyor. Bana göre şampiyonluk Kadıköy'de 3-0 kaybettiğimiz maçtan sonra gitti. Kendilerini kurtarmak için saçma sapan yerlere saldırıyor Ali Koç ve ekibi. Aklı selim bütün Fenerbahçeli'ler bunun farkında merak etmeyin.Adamlar inanılmaz. Koç göz göre göre insanların aklıyla oynuyor ve buna inanıyor o zavallılar. Kimse çıkıp diyemiyor mu kaç senedir başkansın bir tane kupan yok?
Hadi diyelim Valencianinki penalti. Ayni faul cuma Konya macinda Rashicaya yapildi verilmedi.Osayi’nin pozisyonunda kirmiziyi verse mac 15. dakikada bitecek ama herifler o kadar yuzsuz ki devre arasinda cizilen ofsayt cizgisinden dolayi dograniyoruz diyorlar.Valla istedigi kadar taraftari olsun su zihniyetteki bir virus camiaya asla saygi duymuyorum.
Ikinci penaltilari penalti bile degil.Valencia denen emek hirsizi her pozisyonda kendini yere ata ata 29 gol oldu.
Mayis ayinda tarihin en buyuk kutlamasini yapariz insallah.Ama oyle sade bir kutlama degil.Malum kitleyi aglata aglata kutlayalim.Ben bu kadar pislik bir bakis acisi gormedim.Yaziklar olsun.G.t lalesini de cagiralim kupamizi o versin.
Bence Valencia’nin pozisyonu kesinlikle penalti falan degil ama 2. soylediginize katiliyorum.Bizim oyuncular da kenar yonetimi de fazla pasif kaliyor bu konularda.Hadi diyelim Valencianinki penalti. Ayni faul cuma Konya macinda Rashicaya yapildi verilmedi.
Bizim futbolcular artik böyle faullerde topu disari atmasi veya oyunu durdurmasi lazim. Fenerliler nasil hemen hakeme kosuyor VARa gitsin diye
23 macta 18 penalti kazanmislar neredeyse mac basina penalti hala utanmalari yok hakemler söyle hakemler böyle.Ya bir de heriflerde inanilmaz bir medya gucu var.Bizim Sivas maci veya onlarin Adana Demir maclari nasil gundem olmustu hatirlayin..
Bugun 1 kisi cikip konusmuyor bile.
Hele o dijital platformun meshur futbol kanalinda bir tane sisman,gozluklu,eskinin Fetocusu simdinin entellektuel adami (!) olan bir yaratik var.Adana Demir ve Sivas maclarindan sonra kuduz kopek gibi salyalarini akitiyordu.Bugun bir bakayim dedim yine takmis o gozlugunu “futbol” konusuyor beyefendi.Ruzgarin yonunun adami serefsiz.
23 macta 18 penaltiyi biz kazansak savcilar,yargiclar hepsi goreve cagrilmisti.Isvicre Federal Mahkemesi’ne basvurulmustu,Erden Timur’u Interpol’e falan vermislerdi.23 macta 18 penalti kazanmislar neredeyse mac basina penalti hala utanmalari yok hakemler söyle hakemler böyle.
Bizim lig baslayali kac tane penaltimizi yediler.