2011'de Dolmabahçe'deki bir sinemada çalışan Fenerbahçeli görevli; ülkenin en popüler kulübü Fenerbahçe, ülkenin en başarılı ve en büyük kulübüyse Galatasaray demişti. 2024'ün ortası itibariyle kendisinin bu tahliline dair değişen bir durum görmüyorum.
Tartışma çok derin, keyifli bir içerik. Tercihen de Galatasaraylılar ve Fenerbahçelilerin bir arada olduğu bir ortamda tartışılması hem tasnif etme, hem de kısmen sonuca ulaşma şansı verirdi. Gel gelelim ki geçmişten bugüne Gsbasket ve Fenerbasket üyelerinin bir araya geldiği ortamlar uzun soluklu olmadı, sinir uçları üzerinden erken koptu. Tribündergi forum da takriben 3 yıldır aktif değil.
Galatasaray futbolda Avrupa'nın ikinci kupasını kazandı. Galatasaray futbolda Avrupa Süper Kupası'nı kazandı. Galatasaray, bu başlığın konusu olan kadın basketbolda Fenerbahçe'ye karşı derbi galibiyetiyle Avrupa'nın bir numaralı kupasını kazandı. Galatasaray erkek basketbolda Avrupa'nın ikinci kupasını kazandı. Galatasaray kadın basketbolda Avrupa'nın ikinci kupasını 2 kez kazandı.
Galatasaray, kadın voleybolda Avrupa'nın birinci kupasını iki kez yarı finalde kaybetti. Galatasaray, kadın voleybolda Avrupa'nın ikinci kupasını üç kez finalde kaybetti. Galatasaray, erkek voleybolda Avrupa'nın ikinci kupasını finalde kaybetti.
Galatasaray, erkek ve kadın sutopu takımlarıyla branşta var oluyor. Erkek sutopu takımı, Avrupa'nın üçüncü kupasını kazanmak üzere. Fenerbahçe'nin ise sutopu takımları yok. Galatasaray, kadın futbolda ilk şampiyonluk için Fenerbahçe'nin de olduğu ligde bugün itibariyle favori.
Böyle bir başlangıç yaptım. Argüman yaratmak isteyen herkes için dingin bir su olduğunu düşünüyorum.
Son raddede, bu içerik Galatasaray'ın 2024-2025 sezonu ve gelecekteki sezonlar için sonuç almayı; kupa kazanmayı işaret eden sinerji yaratmaya dönük bir içerik olacaktır.