2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Ekrem hoca’nın alınacak en güzel zamanı. Sene ortası ÇBK’ya gidince dedim uzun süre gelmez diye ama yollarını ayırdı ÇBK. ÇBK ekrem hoca ile CB kupası kazandı. Devam etse ligi’de alacaktı bence.

Ama yönetim o hamleyi yapmayacak galiba.Ne bütçe yükselecek ne ekrem hoca gelecek görünen o

Gelecek sezonki bütçe bile henüz belli değilken Ekrem hoca bizden haber bekliyor demek bana pek inandırıcı gelmedi.
2-3 milyon dolar bütçe olur o zaman Ekrem hoca gelir. Ama 1 milyon dolar bütçeye-ki bu bütçenin en az %30'u McCowan'a gideceği için kalan kısım çok az oluyor- Ekrem hoca gelmez bence.

Ben Ekrem Hoca nın bütçeye bakarak gelip gelmeme kararını verecek diye düşünüyorum. Erkek takım ne haldeyken geldi takımın başına. Biz kendisine teklif yapsak pek detaylara bakmaz ve geri döner. Yeter ki biz gel diyelim.

Asvel Emma Messaman ile anlaştı haberi doğrumu? Bu durumda Mc Cowan çok önemli bir hamileydi zaten ama daha da önemli hale gelmiş oluyor. Aslında Mc Cowan a Ekrem hoca bir araya gelse Mc Cowan Alper hocayı unutabilir. :)

Ben doğru olduğunu sanmıyorum. Her gittiği takımda en az 2-3 yıl forma giyen bir oyuncu Emma Meesseman. Dolayısıyla gelecek sene de aynı takımda oynar. Belki 3.yılında başka takıma gidebilir. Söz konusu Fransız takımında zaten Helena Ciak,Sandrine Gruda ve Alexia Chartereau gibi 3 tane Euroleague Women seviyesinde uzun oyuncu var. Emma Meeseman gelirse süre bulamaz.

Ben doğru olduğunu sanmıyorum. Her gittiği takımda en az 2-3 yıl forma giyen bir oyuncu Emma Meesseman. Dolayısıyla gelecek sene de aynı takımda oynar. Belki 3.yılında başka takıma gidebilir. Söz konusu Fransız takımında zaten Helena Ciak,Sandrine Gruda ve Alexia Chartereau gibi 3 tane Euroleague Women seviyesinde uzun oyuncu var. Emma Meeseman gelirse süre bulamaz.

Doğru olup olmama ihtimalini bilmiyorum bende çok mantıklı bulmadım ama Meesseman oraya giderse süreyi bulamayacak oyuncu Meesseman olmaz. Meesseman'ın süre bulamayacağı bir kadın basketbol takımı yok çünkü

Doğru olup olmama ihtimalini bilmiyorum bende çok mantıklı bulmadım ama Meesseman oraya giderse süreyi bulamayacak oyuncu Meesseman olmaz. Meesseman'ın süre bulamayacağı bir kadın basketbol takımı yok çünkü
Haklısın. Lyon takımında rotasyon oyuncu sayısı fazla olduğu için oyunda kalma süresi düşer ve daha verimli oynar demek istedim. Yoksa şu an Avrupa pasaportu taşıyan en iyi pivot Emma Meesseman bence.

Alper Durur ile anlaşılmış ve sponsor anlaşmasının peşine açıklanır gibi duruyor. Gerçekten çok üzgünüm bu yönetimden futbol dışındaki branşlar için baya ümitliydim. Bu sneyi geçiş senesi diye kabul ettik ama öyle değilmiş. Gerçekten kabul edilecek bir durum değil.

Gördügüm kadarıyla bütçe çok fazla artmayacak. O yüzden bu sene tüm hedefleri gerçekleştirmiş hocayla seneye devam etmek mantıklı. Seneye şimdikinden daha iyi bütçe ile ne yapacak görecegiz

Bu bütçe ile bu sene ligde normal sezonu 3. - Lig yarı finali. Eurocup Final, Türkiye Kupası oynanmadı, Toplam 47 resmi maçta 33 galibiyet 14 yenilgi aldı.

Bu seneki bütçe ve kadro ile maksimum bu dereceler alınırdı