2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Sadece Ali Koç değil bu sponsorlukta elini taşın altına koyan. Kabul etmek lazım ki Fenerbahçe kendi zenginlerini bu işlere dahil etmede çok daha iyi.
Biz de böyle bir kültür yok. Yapmayı çalışana da bir nevi cadı avı başlatılıyor.

Yazıldığı gibi alınabilecek iki yerli isim Sevgi Uzun ve Tilbe Şenyürek. Bunlar olmuyorsa hiç başka arayışa girmeye gerek yok eldekileri kaybetmeyelim.

Işıl Alben, Pelin Bilgiç, Meltem Yıldızhan, Sude Yılmaz, Teaira Mccovan iyi bir koç ile yeterli olur.

Fark yaratacak durum alacağımız yabancıların kalitesidir. Altı tane vasat yabancı almak yerine üç tane iyi alalım.

Saygılar.
Aslında iyi bir koç ile saydığınız yerliler ile iyi bir takım kurulur doğru. Ama Pelin artık kalmaz diye düşünüyorum. Önemli olan alınacak yabancı oyuncular.

Sadece Ali Koç değil bu sponsorlukta elini taşın altına koyan. Kabul etmek lazım ki Fenerbahçe kendi zenginlerini bu işlere dahil etmede çok daha iyi.
Biz de böyle bir kültür yok. Yapmayı çalışana da bir nevi cadı avı başlatılıyor.
Erden Timur ve Dinçer Azaphan dışında kimseyi ikna edemiyoruz sanırım. Fener de her branşa ayrı ayrı daha fazla sponsor buluyor. Dolayısıyla daha iyi takımlar kuruyor.

Hadi basketbol ve voleybolda sponsor bulamıyoruz veya bulmak istemiyoruz anladım peki stadyum isim sponsoru+forma göğüs sponsoru olarak da yabancı şirketlerden çok çok yüksek paralar veren sponsorlarımız yok ki.
En basitinden bjknin forma göğüs sponsoru+stadyum isim sponsoru olarak Gazprom ile 3 yıllık 125 milyon euro gibi bir parada anlaştığı söyleniyor. Bu para bjknin borcunun yarısını kapatması demek. Derinlemesine bilgim olmasa da fbnin de Zenit ile ikili sponsorluk anlaşması yaptığını duymuştum. Peki biz acaba stadyum isim sponsoru+forma göğüs sponsoru için yüksek paralar verebilecek bir yabancı sponsor bulacak mıyız merak ediyorum.

Bu haberlerin doğruluğu cok tartisilir.Bizim için de Katar havayollari haberi çıkmıştı. Hele savas halindeki ülkenin firması Bjk gibi bir kulübe niye sponsor olsun. Adamlar Shalke'nin sponsoruydu, kulüp vazgeçti.Oyle yüz milyonluk anlaşma olsa bu kadar kolay cikmazlardi.Su an stad ve göğüse 10 milyon $ iyi para.Eski rakamları bulmak neredeyse imkansız. Hele siyasi iklim değişirse bu sponsorlar da olamazlar.Safiport,Alagoz bildiklerim bunlar,diğerlerine de bakmak gerek Nef dahil bu iktidar politikalarından nemalanan firmalar.

Hadi basketbol ve voleybolda sponsor bulamıyoruz veya bulmak istemiyoruz anladım peki stadyum isim sponsoru+forma göğüs sponsoru olarak da yabancı şirketlerden çok çok yüksek paralar veren sponsorlarımız yok ki.
En basitinden bjknin forma göğüs sponsoru+stadyum isim sponsoru olarak Gazprom ile 3 yıllık 125 milyon euro gibi bir parada anlaştığı söyleniyor. Bu para bjknin borcunun yarısını kapatması demek. Derinlemesine bilgim olmasa da fbnin de Zenit ile ikili sponsorluk anlaşması yaptığını duymuştum. Peki biz acaba stadyum isim sponsoru+forma göğüs sponsoru için yüksek paralar verebilecek bir yabancı sponsor bulacak mıyız merak ediyorum.
Buna inanan varsa Gercekten pes diyorum.
Avrupaya gitmeyen Avrupada 1 tane takip edilmeyen oyuncu kadrosuna 125m dolar 🤣hemde 3 sene deseydinizki 7sene derdimki bi ihtimal oda zorda.

ANÇ de başlamiş Ali Koç glu glularina

3 yıl için bu para imkansız

Ekrem memnun gelmeli .. Alper durur gönderilmeli
Taraftar olarak Galatasaray’ın geleceğini belirleyecek bu karar için mutlaka baskı kurmalıyız

O sponsorluk için 3 yıllık toplam 60 milyon euro forma göğüs sponsorluğu eklenirse 70 olacağı söyleniyor ki Rus firması olduğu için ileride sıkıntı yaşayabilirler.

Kendi adıma Alper Durur'a sayıp sövmüyorum. Kendisini yolda görsem tanımam. Ancak herhangi bir finalde iki maçta 70 sayı fark yemek de pek raslanılır bir şey değil.

Fb'ye karşı fark yemesinde ise bir tuhaflık görmüyorum. Bizden katbekat fazlasını harcıyorlar. Bu da onların kendi tasarrufudur.

Avrupa'daki hiçbir büyük kulübün şubesinin dahi olmadığı bir branşa paralar saçıp burdan kazandıkları kupalarla kendilerini tatmin etmeye devam edebilirler.

Çok doğru bir yorum. Sosyal medyada şuanda bile mevcut yönetime sayanlar var. Çok uzağa gitmeye gerek yok forumun yönetim başlığında yönetime defol yazılmış.Aynı zihniyetin camianın içinde konuşulduğu da ayyuka çıktı. Yakında E.Timur da küser, gider muhtemelen.

Bu yönetim futbol takımını sıfırdan kurmuş, basketbola da azımsanmayacak bir para ayırmış (en azından talip olan herkesten fazlasını ayırmış) ,ekonomik anlamda sürdürülebilir başarılara ulaşmak için önemli hamleler yapmış, hala defol, istifa falan.

Yahu adamların seçimdeki rakibi E.Hamamcıoğlu gelse takım muhtemelen basketbolda küme düşüp futbolda orta sıralarda takılacaktı. Eğer Sabancı aday olacaksa ya da Katarlı bir iş adamı takımı satın alacaksa mevcut yönetim çekilsin tabi ama öyle bir durum da yok.

E siz bu şartlar altında olsanız taşın altına elinizi sokar mısınız? Yarın bir sponsor 10 milyon dolar verse bir süre sonra 10 az 20 veriyorsa versin ya da defolsun denebilecek bir ortamda kim niye kendisini parsıyla rezil etsin?

Yani kusura bakmayın da Zaten sene başı bütçe ve oyuncular ile maksimum bu başarıları yakalardık. Seneye bütçe aynı kalacak veya %25-%30 artacaksa alper dururdan iyisi yok piyasada bana göre.

Ha tabi seneye ELW’ye katılacagız, Bütçeyi 2.5-3 seviyelerine çekecegiz diyorlarsa alper durur yerine gidelecek isim belli kadın basketin imparatoru ekrem hoca boşta duruyor.

Arkadaslar Besiktasi Gazpromla anlastigi söyleniyor. Nasil olucak bu is? Gazprom rus sirketi UEFA Besiktasi UEFA Turnuvalarindan men edemezmi?
Sponsor olunca sorun olmuyor diye biliyorum. Ama emin değilim.
Bu arada geçen gün 3 sene için 100 milyon euro demiştim ama öyle değilmiş. 3 senelik 62 milyon euroya yakın bir paraya stad isim sponsorluğu anlaşması olmuş diye haber gördüm. Buna ek olarak forma göğüs sponsorluğu için de yine Gazprom ismi konuşuluyormuş ama olur mu bilmiyorum.

Mc Cowan ve Alper hoca kalıyor galiba. Bütçe artmayacaksa Alper hoca kalabilir yorumlarını kabul etmiyorum. Bizim eklediğimiz Landes Asvel i yenebiliyor. Bizde iki maçta Asvel karşındaki halimiz belli. Gerçekten kabul edilecek bir surum değil. Mc Cowan için Alper hocayı malesef kabullenemeyeceğim.