Şampiyonluk biraz hayal.
Beklentiyi yükseltmemek lazım.
Hedef ilk 4 yapmak ve CL’ye gitme ihtimalini zorlamaktı zaten.
Bunu da başardık.
Bir sonraki maç deplasmanda ve taraftar desteği ile büyük ihtimal fb kazanır.
Bizim 3.maça hazırlanmamız gerekiyor.
Sen hala öngörü mu yapıyorsun? Gram anlamadığın voleybolda.Timmerman sezonu kapattı ise bizim için de sezon bitmiş demektir.
CEV Şampiyonlar liginden elendikten sonra morali bozulan fbyi yenme ihtimalimiz vardı ama şimdi çok zor.
Voleyboldan gayet iyi anlıyorum beyefendi.Sen hala öngörü mu yapıyorsun? Gram anlamadığın voleybolda.
10 mesajından 8'i sever seviciliği galatasaraylı olduğun bile şüpheli.Voleyboldan gayet iyi anlıyorum beyefendi.
Timmerman olsaydı 3-0 alırdık dedim ve haklı çıktım.
Tahminlerim genelde doğru çıkıyor.
Fenoglio gittiyse fb finale kalır diyorum.
Saygılarımla.
Adminim sizden ricam şu muhammed ali korkmaz ve açtığı üç tane hesabı forumdan banlayabilir misiniz?(deniz gül ve arda mert tüm beğenilerine bakabilirsiniz sadece kendi yazdıklarını beğenmiş)Tebrikler, teşekkürler takım. Keşke kulüpteki iş yapma formu geride kalan devre arası gibi olmasaydı da, 2000'lerde doğan jenerasyonla sosyolojik anlamda hazine değerindeki onlarca günü ve deneyimi kaçırmayıp; derbide saha içinde alınan skoru zorunluluk addetmeseydim. Bugünü salonda deneyimlemiş bir aktör olsaydım.
Üst paragrafa dair, gelecek adına da ümitsiz olduğum nokta maç önü seremonisinde yatıyor. Kulübe gelen paranın dolaşıma girmesi gerekiyor diye kuruluşunda da pay sahibi olduğu ve ilk yarı boyunca makine gibi işlemiş takımın derdest edilmesine sessiz kalmak iyi, Amerikan olabilen Amerikanların İngiliz olamayan İngilterelilerin parasına çökmesi kötü. Bu yaklaşım bir insanı tutarsız kılıyor. Özellikle de, polislerin kayda değer bir bölümünün artık üniversite lisans mezunu olması üzerinden 1946'dan bu yana ilk kez Türkiye'de polis algısının toparladığı 2020'lerde.
Üç hesabın olduğu inkar etmemişsinBen Galatasaraylıyım beyefendi.
Sizin gibi düşünmüyorum diye başka takımlı olmuyorum.
Maçtan önce herkes fb kazanır derken sadece ben ve Halil bey GS kazanır dedi.
Bu arada bari ismimi doğru yazsaydınız beyefendi.
Saygılarımla.
Aynen Galatasaraylısın 10 mesajından sekizinde feneri övüyorsun. Nasıl bir Galatasaraylılıksa bu. Bakıyorum diğer fake hesaplarını ortaya çıkarınca beğeni atmıyorsun mesajlarına?Benim tek hesabım var beyefendi.
Lütfen benimle muhatap olmayınız.
Ben Galatasaraylıyım.
Siz hangi takımlısınız?
Saygılarımla.
Milleti salak yerine koymaya çalışma 3 tane hesap açmışsın sürekli kendi mesajını beğeniyorsun ikili tartışmaya girdin mi de diğer hesabınla da mesaj yazıyorsun. Git bu trollüklerini fener formunda yap.Ben ne zaman fb övmüşüm acaba?
Eleştiri yapınca fb övmüş mü oluyorum?
Ben Galatasaraylıyım.
Lütfen bu arkadaş forumdan banlansın.
Saygılarımla.