2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Voleybol ile ilgili görüşlerimin önemi yoksa neden her yorumuma cevap veriyorsunuz beyefendi?
Ben Galatasaraylıyım.
Saygılarımla.
2 saat boş vaktim vardı senin gibi trolle uğraşarak zaman öldürdüm. Kendini önemli biri gibi hissediyorsundur kesin şimdi. Mesajlarına birileri cevap yazdı tepki verdi. Tabi alışık değilsin kendi hesapların haric başka bir hesaplardan tepki almaya.

Antrapova transfer edilirse gelecek sene şampiyon oluruz diye düşünüyorum.
Lukasik ve Antrapova seviye atlatır bize.
Saygılarımla.
Antropova Scandicci ile devam ediyor nasıl transfer edilsin? Lukasik kendisi seviye atlarsa anca bize seviye atlatır zira mevcut formuyla en fazla yerinde saydırır takımı.
uzelac ve sylla alsak bi de antropova alsak belki şansımız olurdu evet. Ama bu tartışmalara gerek yok Gs yönetimi zaten yine kadroyu ileri götürecek bi ekleme yapmadı.

Önümüzde ki iki maç çok önemli.Fenerin sahasın da her ne kadar ilk maçı kazansakta Fener halla favori.Ama Fener 2 senedir kendi taraftarı önünde krıtik bir maçta geri düşerse toparlayamıyor.O yüzden güzel bir hava yaratır 1-2 set alabilirsek bence tur da gelebilir.Fenerbahçe çok kaliteli servis atan ve yüksek hücum eden bir takım.Ama manşeti ve defansı da bir o kadar kötü kimse top çıkarmak için uğraşmıyor.Bizim kızlar bu maç defansta herşeyini verdi ve kazandık.Umarım bir maç daha bu güzel oyunu izletirler bize.Final zor ama hayal değil bu denli defansta isteksiz bir Fener doğru oyunla yine yenilebilir.

Kızların da hepsi daha genç kadro da tecrübeli oyuncu yok Bongaerts da bir pasöre göre genç buda umut verici Yasemin hariç herkes çok temiz oynadı bence.Keşke Fedusio yerine Lazovic tutulabilseydi.Lazovic hariç ilk 6 da ki herkes seneye bizle zaten.

Önümüzde ki iki maç çok önemli.Fenerin sahasın da her ne kadar ilk maçı kazansakta Fener halla favori.Ama Fener 2 senedir kendi taraftarı önünde krıtik bir maçta geri düşerse toparlayamıyor.O yüzden güzel bir hava yaratır 1-2 set alabilirsek bence tur da gelebilir.Fenerbahçe çok kaliteli servis atan ve yüksek hücum eden bir takım.Ama manşeti ve defansı da bir o kadar kötü kimse top çıkarmak için uğraşmıyor.Bizim kızlar bu maç defansta herşeyini verdi ve kazandık.Umarım bir maç daha bu güzel oyunu izletirler bize.Final zor ama hayal değil bu denli defansta isteksiz bir Fener doğru oyunla yine yenilebilir.
Fb zaten savunma yaparak maç kazanmıyor. Servis ve hücum silahları var. Bu alanlarda günlerinde olduklarında önlerinde kimse duramıyor. İstedikleri kadar servis karşılamada zorlayalım yine de topu öldürecek hücumcuları var. Eğer bu ikisini çok iyi yaparlarsa seri 2-1 bitecek. Bu ikisini sıradan yaparlarsa da kazanırlar ama zorlanırlar. Bu ikisini kötü yaparlarsa işte o zaman bizim şansımız yükselir bizim oyunumuz belirleyici olur.
Kısacası fbnin zaaflarını fb iyi hücum edip iyi servis attığında kullanabilecek bir gücümüz olmadığı için ilk şart fbnin iyi yaptığı şeyleri yapamaması olacak.

Fb zaten savunma yaparak maç kazanmıyor. Servis ve hücum silahları var. Bu alanlarda günlerinde olduklarında önlerinde kimse duramıyor. İstedikleri kadar servis karşılamada zorlayalım yine de topu öldürecek hücumcuları var. Eğer bu ikisini çok iyi yaparlarsa seri 2-1 bitecek. Bu ikisini sıradan yaparlarsa da kazanırlar ama zorlanırlar. Bu ikisini kötü yaparlarsa işte o zaman bizim şansımız yükselir bizim oyunumuz belirleyici olur.
Kısacası fbnin zaaflarını fb iyi hücum edip iyi servis attığında kullanabilecek bir gücümüz olmadığı için ilk şart fbnin iyi yaptığı şeyleri yapamaması olacak.
İlk set çok önemli bir şekilde kazanırsak maçı alma olasılığımız ciddi şekilde artar. Büyük bir kaos var onlarda şuan.

Dün cidden kusursuz oynadı.Bu sezonun açık ara en iyi smaçör performansı.Çok iyi blok yaptı 6 blok.3 ace atıp iyi servis turları yakaladı.%61 ile hücum etti bir smaçöre göre çok çok fazla.%61 ile manşet almış yine çok çok yüksek.31 sayı aldı zaten üst düzey.Kaptanlığını da kusursuz yaptı.Milli en iyi smaçör şuan zaten bu sezon onu as olarak izleriz artık mt de.Hande çok düşüşte Ebrar İlkin ideal ikili bence şuan.

2024-2025 sezonu Vodafone Sultanlar Ligi Play-off 1-4 etabı ikinci maç ;

fenerbahçe Medicana - Galatasaray Daikin
📅12 Nisan 2025 Cumartesi günü
⌚13.30
📺Trt Spor
Bundan sonra 3.lük 4.lük maçı dahil kalan hiç bir maçı kazanamazsak dahi ben bu takıma hakkımı helal ediyorum ama bir de şu maçı alırsak tadından yenmez.Olağunustu olur orası ayrı.

Bundan sonra 3.lük 4.lük maçı dahil kalan hiç bir maçı kazanamazsak dahi ben bu takıma hakkımı helal ediyorum ama bir de şu maçı alırsak tadından yenmez.Olağunustu olur orası ayrı.
Çok zor ama unutmayalım fenerin ilk şampiyonluğunda yanılmıyorsam sekizinci olup birinci Vakif'ı eleyip önlerini almıştık. Ama o zamanlar makas bu kadar açık değildi.
Olaya farklı bir açıdan bakarsanız, bu yıl yenmediğimiz takım kalmadı. İlk yarıda rakiplerimize karşı 3-2 kaybettiğimiz maçların rövanşını ezerek aldık. 2. yarıda ligi ilk üç sırada bitiren rakiplere karşı oynadığımız maçlar dışında, hiçbir maçı kaybetmedik. Evet ilk 3 sırada yer alan rakip takımların bütçelerine oranla, mütevazi bir bütçe ile kurulmuş bir takımız ama takım ruhu üst seviyede bir takım oluşturuldu ve herkes bu şanlı formanın değerini anlamış ki, son ana ve terinin son damlasına kadar savaşıyor. Bu savaşçı ruh ve takımdaki birliktelik, makası kapamamıza ve ligi 4.sırada bitirmemize yardımcı oldu ve ezeli rakibi, bu ruh ile yendik. Bir kez daha olurmu? Hep birlikte göreceğiz. Hiçbir maç, oynanmadan kazanılmaz yada kaybedilmez.

İşte bu nedenlerle Afb63'ün yorumunun altına imzamı atarım. Darısı gelecek yıllara diyelim....

🇷🇸Aleksandra Uzelac son 7 maçta da 24+ sayı üretti....

24 sayı +12, %36 19/53, 3 blok 2 ace
34 sayı +18, %51 27/53, 5 blok 2 ace
26 sayı +15, %47 22/47, 4 ace
25 sayı +16, %38 21/56, 1 blok 3 ace
28 sayı +18, %48 26/54, 1 blok 1 ace
34 sayı +25, %55 32/58, 2 blok
27 sayı +15, %47 22/47, 4 blok 1 ace

📍Bu periyotta servis karşılamada maç başı ortalama;
45 top 2 hata %53 pos %24 perf