2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Takımın önemli oyuncularından Eline Timmerman sezonu kapatmışken ve Fenerbahçe ile aradaki kadro farkı bariz iken takımın final için son sete gelmesi bile önemliydi. Kaptan İlkin'in geçen sezonun başındaki vurdum duymaz Dursun Özbek'e ve yönetimine isyanı olmasa takım bu noktaya bile gelemezdi. Bu takımın bu sezon bu kadar ileriye gidebilmesi öncelikle İlkin Aydın'ın bireysel çabasıyla mümkün oldu. Kaptanı el üstünde tutmalı, pamuklara sarmalı ve ona en güçlü kadroları vermeliyiz.

Normal olan bu atılımdan sonra gelecek sezon şampiyonluğa oynamak ama vurdum duymaz Dursun Özbek'ten en ufak bir özel yardım ya da bütçe artışı gelmeyeceğini bildiğimden koç ve oyuncular yine beklentinin kat ve kat üstüne çıkmak için çalışacaklar. Umarım başarırlar ne diyeyim.

Gerçekten Galatasaray'a sahip çıkan ve Galatasaray için elinden gelen her türlü yardımı ortaya koyan bir başkan ve yönetim olsa bu sezonu bir şampiyonluğun ve hatta bir şampiyonluk serisinin başlangıcı sayabilirdim. Bu takım için büyük düşler kurabilirdim. Ama Dursun Özbek'in sevimsiz ve itici yüzü bu düşleri paramparça etmeye yetiyor.

Galatasaray adını tekrardan tepeye çıkarmak için gösterdiğiniz çabaya teşekkürler kaptan İlkin , takım arkadaşları ve çaylak ama heyecanlı koç Alberto Bigarelli...

Bu güzel takımın her bir sporcusuna her bir teknik ekip personeline teşekkür ederim, muazzam güzel bir takım olduk bu sene. Takım kaptanım İlkin ile gurur duyuyorum, her bir oyuncumuzla gurur duyuyorum. Elbet bir gün 50k euro'nun dahi hesabının yapılmadığı, yan branşlara üvey evlat muamelesi yapılmadığı, doğru sportif ve finansal yatırımın yapıldığı bir Galatasaray göreceğiz. Çok daha güzel günlerin yakın olduğuna inanıyorum. Şimdi hedef 3. sıra ve şampiyonlar ligi. Geçen hafta da söylemiştim yine söylüyorum inancım tam

Florya projesinden gelen fonla bütçeleri iyice artıracağız dediler. Florya projesinden ses yok.
Voleybol salonu yapılacak dendi hani nerde?
Bb anlaşmasından çıkacağız dediler orda da ses yok!
Büyük sponsorluklar dendi hiç hareket yok!
Bu yönetenlerin bu şubeye gerekli yatırım sözü bile verse tutacağına inanan var mı?