Fenerbahçe'de nasıl bir şanssızlık var yahu ? Lille maçının sonucuna şimdi baktım,2 - 1 yenilmişler,golün birini kendi kalelerine atmışlar,birini 90 + da yemişler.Mourinho'da fayda etmedi : )
Szymanski’de attigi goller haric pek bir numara goremedim ben.O golleri atamamaya basladiginda basta Fbliler de olmak uzere bazi supheler olusur herkeste.Cunku oyunun icinde hic yok.Oyle oyunu domine eden veya hat kiran bir orta saha oyuncusu degil.Fred derseniz eyvallah ama Szymanski de pek bir numara yok bence.
Syzmanski için youtube de birisi İstanbul gecelerine alışsın ondan sonra o performansı görürüm demişti adam patladı ondan sonra.Neyse ki aradan gecen bir yilda gecen sene Agustosta yazdigim su paragraf gibi dusunmeye basladi herkes.
10 hafta sonra havlu atarlar.Beşiktaş resmen iki transferle ölüyü diriltti.Geçen sezon ne durumdaydılar şimdi herkesin övdüğü takım oldular.Yönetimleri bu sezon çok doğru hamleler yaptı.
FB için şampiyonluk için en ideal sene geçen sezondu,Bjk bu kadar kötüyken tek rakipleri bizdik,saha dışı saçmalıklar yüzünden kendilerini şampiyonluktan ettiler.Bu sezon daha beterler.Aziz Yıldırım'ı seçmedikleri için pişmanlar mı acaba ?