Beşiktaş'ın ne olduğu 10.haftadan sonra ortaya çıkar. Fener'i kollamaya devam ediyorlar. Yabancı VAR'ın acil gelmesi lazım.
Orta sahada:Siz bir de Besiktaslilar’a sorun bakalim kadro mimarisinden memnunlar mi ? Su an iyi bir oyunlari var kabul ediyorum ama kadro planlamalari inanilmaz kotu.Rashica haric orjinal bir kanat oyunculari yok.Forvette Immobile’nin alternatifi 18 yasindaki Mustafa.Stoperde tek alternatifleri Rize’den gelen Emirhan Topcu.As sag bekleri Svensson ve sag bek ile sol bek altenatifleri yok.Lafin gelisi degil direkt yok.Orta sahalari nicelik ve nitelik anlaminda cok zengin orasi kesin.Ama kadro mimarisi ve kalitesi orta saha haric kesinlikle ovulecek bir takim degil ve birkac hafta sonra bizden de daha kotu olan bu kadro planlamalari yuzunden puan kayiplari ust uste gelecek.
Orta sahada:
Onana:6 yedeği
Ndour:6 8 yedeği
Salih:8 yedeği
Muci:10 yedeği
Defansta:
Onur:Sağ bek yedeği
Zaynutdinov:sol bek yedeği
Sadece İmmobile alternatifi yok diyebiliriz. Orda da Genç Semih ve Genç Mustafa var.
Rafa Silvaya bir şey olmadığı müddetçe hep başa oynayacaktır.
Ama tabi umarım sizin dediğiniz gibi olur
Bizim yönetim de 3 senedir çıkacağız diyor da icraatte öyle bir şey henüz görmedik. Bu yönetim oldukça çıkacağımızı da düşünmüyorum.Trabzonspor bankalar birliğinden çıktığı haberleri dolaşıyor doğruysa büyük iş başarmışlar.
Siz bir de Besiktaslilar’a sorun bakalim kadro mimarisinden memnunlar mi ? Su an iyi bir oyunlari var kabul ediyorum ama kadro planlamalari inanilmaz kotu.Rashica haric orjinal bir kanat oyunculari yok.Forvette Immobile’nin alternatifi 18 yasindaki Mustafa.Stoperde tek alternatifleri Rize’den gelen Emirhan Topcu.As sag bekleri Svensson ve sag bek ile sol bek altenatifleri yok.Lafin gelisi degil direkt yok.Orta sahalari nicelik ve nitelik anlaminda cok zengin orasi kesin.Ama kadro mimarisi ve kalitesi orta saha haric kesinlikle ovulecek bir takim degil ve birkac hafta sonra bizden de daha kotu olan bu kadro planlamalari yuzunden puan kayiplari ust uste gelecek.