2024-25 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Bu Mourinho cöpü olmasa belki Fenerbahce sampiyon olurdu cidden.

Bugün Djiku gibi stoperi kadroya bile almamis sakat Carlosla oynadi. Maximini aylarca oynatmadi. Oguz Aydin gibi topcuyu yedek birakiyor.

Yani elindeki kadroya ancak bukadar ihanet edebilir bir Teknik Diretkör :D

Bu Mourinho cöpü olmasa belki Fenerbahce sampiyon olurdu cidden.

Bugün Djiku gibi stoperi kadroya bile almamis sakat Carlosla oynadi. Maximini aylarca oynatmadi. Oguz Aydin gibi topcuyu yedek birakiyor.

Yani elindeki kadroya ancak bukadar ihanet edebilir bir Teknik Diretkör :D
Hafife aldı. Nasıl olsa rakip güçsüz adamım Maç eksiğini kapatsın dedi mantığı buydu. Djiku'nun karakterini hiç beğenmiyorum ama bana göre haksızlık yapıldı. Kadro dışı bırakılması gereken stoper o değil.

Hafife aldı. Nasıl olsa rakip güçsüz adamım Maç eksiğini kapatsın dedi mantığı buydu. Djiku'nun karakterini hiç beğenmiyorum ama bana göre haksızlık yapıldı. Kadro dışı bırakılması gereken stoper o değil.
Carlos olmadigi zamanda Caglari oynatiyordu. Djiku cok iyi stoper. Kostic varken Mert Müldürü solbek oynatiyor. Osayiyi aylarca oynatmadi.

Mourinho yerine baska bir teknik direktör olsa Fenerin sampiyon olma ihtimali daha yüksekti

Fener - Kayseri maçının istatistiklerine baktım,Kayseri 4 şut çekmiş 3 ü isabetli,3'ü de gol olmuş 😂 Fener 12 korner kullanmış Kayseri sıfır.

Yine şampiyon olamadılar,yine kupasız geçen bir sezon ve harcanan muhteşem paralar.

Acaba şimdi ne yapacaklar ? Alınabilecek en marka teknik direktörlerden birini aldılar,iyi transferler yaptılar ama yine olmadı.

Fener - Kayseri maçının istatistiklerine baktım,Kayseri 4 şut çekmiş 3 ü isabetli,3'ü de gol olmuş 😂 Fener 12 korner kullanmış Kayseri sıfır.

Yine şampiyon olamadılar,yine kupasız geçen bir sezon ve harcanan muhteşem paralar.

Acaba şimdi ne yapacaklar ? Alınabilecek en marka teknik direktörlerden birini aldılar,iyi transferler yaptılar ama yine olmadı.
Bunlar yine sezon sonu gitme sana muhtacız diyerek koç ve saz arkadaşlarına sarılırlar. sarılsınlar bizde 25,26,27,diye ilerlemeye devam ederiz.

Bunlar yine sezon sonu gitme sana muhtacız diyerek koç ve saz arkadaşlarına sarılırlar. sarılsınlar bizde 25,26,27,diye ilerlemeye devam ederiz.

Yeni sezonda yapacakları birşey kalmadı artık bizim kabuk değişimimizin büyüklüğünü ve adapte olmamızda yaşayabileceğimiz sorunları bekleyecekler. Torreira, Mertens, Osimhen büyük ihtimal gidecek Okan Buruk da ŞL bir kez daha oynayayım demezse avrupaya yolcu olma ihtimali olduğu gibi kazaanırken ders alıp avrupadaki başarısızlığı Okan Buruk'un oyun tarzına yükleyip yabancı bir hocaya da gidebiliriz. Zaten yoklananlar var bunlardan biri gelirse ligde adaptasyon sıkıntısı bekler artık rakipler.