#30 Caleb Green

Üçlük yüzdesi hiçbir zaman iyi olmadı ancak sakatlık sonrası olan özelliklerini de kaybetmiş gibi. Bu haliyle yarardan çok zararı var gibi maalesef.
 
Bu maça özel değil yaklaşık son 1 aydır böyle formsuz evet ama güven sorunu var şut kaçırış ve hatalarında aşırı tepki veriyor koç normal değil oyundan çıkmasından ziyade azarlaması abartı oluyor.
Cümlenin sonunda nokta işareti kullandığınız için teşekkür ederim.

Ayrıca iletiyi düzeltmek istedim, okurken başkaları da benim gibi zorlanmasın diye ama... Düşüncelerinizin rahat anlaşılabilmesi için noktalama işareti kullanarak iletinizi düzenlerseniz memnun oluruz.
 
Caleb Green'den katki yine gelmedi. Normalde sezon basinda iyiydi. Sakatligi donusu 6'da 5 ucluk atmisti..Sonra ne olduysa oldu.Saha gorusu iyi bir oyuncu. Siradaki lig macinda oyundan cikarmamak lazim aslinda.Bakalim belkide boyle kendisine gelir.
 
Caleb Green bence bize uygun bir oyuncu değil önümüzdeki sene onun yerine o pozisyonda bize çok daha fazla katkı verecek bir oyuncu getirilmeli diye düşünüyorum. Sakalıktan öncede istikrarlı olduğunu düşünmüyordum, ve sakatlıktan sonra hiç ama hiç katkı alamadık maalesef. Kısacası takıma faydasından çok zararı var !!!
 
Ergin hoca ona hiç güvenmiyor artık. Bu maçta da 4 dakika oyunda kaldı. Fayfalı olsaydı. Micov,Lasme,Davis rotasyonuna girerdi. Çünkü Davis ve Lasme çok fazla faul problemine giriyor. Buna rağmen Ergin hoca Green'e güvenmiyor.
 
Zaten en başında Ataman niye tercih etti anlamamıştım. Koçun çalıştığı 4 numaraların aksine şutör bir oyuncu değil. Tempolu oyuna daha yatkın ama ona da bizim takım elverişli değil. Sakatlıktan da çok kötü döndü, düzelecek gibi de değil. Gelecek sezon devam etmeyiz çok büyük ihtimal..
 
Canaria ile rövanş maçında oyuna girip üçlük soktu, sonra ikinci üçlüğünü de soktu ve basket sanıyorum Schilb in hücum faulü yüzünden sayılmadı ve dışarı alındı. Maç sonu girdi ve iyi savunma yaptı.

Strasbourg maçında da savunmada gayet iyiydi ve hücumda da aksamadı ama bir türlü süre bulamıyor. Her ne kadar bayılmasam da Schilb in şu hali varken ben Green i gerekirse 3 e çeker Micov u 2 oynatırım. Adamına geçilse de bir şekilde yakalıyor çünkü.

Green in en büyük handikapı birebir. Davis savunmada onun kadar iyi olmasa da akçak posttan oyunu açıp dakika kazanırken Green bazen hata bile yapmadan kenara geliyor. Green erken form tutmasına rağmen sakatlık sonrası istikrar sorunu yaşayarak ya tutarsa diye aldığımız Davis in bile arkasına düşerken ondan daha geç form tutan Lasme bugün belki de takımın en değişmez oyuncusu haline geldi. İlginç bir durum.

Şayet eşleşirsek FB ve Efes gibi takımlara karşı iç sahada dinamizm ve savunmada her haliyle işimize yarayacaktır ama kısa vadede(Eurocup finali) çok kullanılacağını sanmıyorum.
 
Cümlenin sonunda nokta işareti kullandığınız için teşekkür ederim.

Ayrıca iletiyi düzeltmek istedim, okurken başkaları da benim gibi zorlanmasın diye ama... Düşüncelerinizin rahat anlaşılabilmesi için noktalama işareti kullanarak iletinizi düzenlerseniz memnun oluruz.

Direkt olayı yazmanız yeterli, nokta için teşekkür felan şova, laf dokundurmaya ne gerek var? Düzeltmekle uğraşmak yerine mesajı da silebilirsiniz sıkıntı yok maksat yazıp çizip rahatlamak.
 
Zoran Erceg'in megerse bosuna savunma yapmiyor diye elestirmisim..Birak Erceg savunma yapmasin...En azindan bizim takimin dis atis yuzdesini yukseltir, olusu 15 sayi atardi dun. Erceg...Hata oldu gondermek.
 
Özgüvensiz çıkıyor sahaya. Vücut dilinden anlaşılıyor. Çok rahat bitirebileceği pozisyonları bitiremiyor. Mental bir problemi var gibi görünüyor.

Lakin nolursa olsun Erceg demeyin lütfen, çok nazik, beyefendi bir duruşu vardı belki Erceg'in ama o duruş parkede olmuyor işte. Penetre ederken darmadagın oluşlarını falan hiç hatırlamayalım. Gördüğüm en güçsüz 4 numaralardan biridir tahminen.

Caleb'e gelince; muhtemelen seneye olmayacaktır.
 
Hissediyorum,inanıyorum.
Final maçında attığı şutlar girecek Allah'ın izniyle.
10+ sayı bekliyorum kendisinden.
Mahçup etme bizi Green...
 

Üst