#4 Ann Wauters

Yonetım ınsallah gec kalmazda elımızde tutarız ama yıne sezon bıter herkes transferı tamamlar bızde artıkları toplarız.
UMMC'nın saçmalıkları işte. Sezon başında Quanitra ile takası gündeme geldiğinde, Ann UMMC'da oynarken doğum yapıp takımı yalnız bıraktığı için tekrar takımlarında görmek istemiyorlardı. Ne değişti şu birkaç ayda? Hem o zaman henüz Whalen olayı yaşanmadığı için Quanitra bize, rakibimize göre ekstradan ağır şartlar koşmazdı. Hayatları yalan bu Rus takımlarının...

Tabii iyi ki gerçekleşmemiş sezon başında o takas diyoruz şimdi. Sezon başında Sylvia'nın bu halde olacağını da öngöremiyorduk. Nevriye'nin sakatlığı da cabası. Sezon başında "fazlalık" olarak görülen Ann, yarın şampiyon olursak, bu şampiyonluğun en önemli 2-3 isminden biri olacak.
 
Maçı 25 sayı 8 reb ile tamamladı. Bu Final serisinde benim takdirimi kazandı. UMMC kaptırmayalım seneye tekrar bizde kalsın. Sezonu'da 24 dk, 13.3 sayı ve 6.8 asist ile tamamladı. Seneye KALMALI!!! YÖNETİM UYUMA!!!
 
Bayan steps. Yaptığı iyi işlerin yanında saçmalıklarıyla takıma ağır darbeler veriyor. Ayakları biraz daha hızlı olsa kalmasını isterdim. Çok hantal. Daha iyisini bulabilirmiyiz orası muamma.
 
Gruda,Stepanova gibi bir yabanci alip onun arkasina yedeklemeliyiz. Yaşı çok ilerledi çünkü. Yine de verdigî emekler için sağolsun...
 
Petra'dan sonra gözümüzün pası silinecek, saç baş yolmayacağız en azından. Basketbolu bilen, aklıyla oynayan ender uzunlardan biridir. 35 yaşında olmasına rağmen ciddi katkı alacağımızı düşünüyorum. Üçlük denemeleri dikatimi çekti.

2015 Castors Braine Euroleauge İstatistikleri

PPLqvN.png
 

Üst