#4 Zoran Erceg

ya arkadaşlar ne kadar sabırsızsınız önümüzde fener ve efes maçları var onlardada kötü oynasın eleştirin aliğapetkim veya uşak sportif erzegin kalitesini tartışmak için ölçü sayılmaz
 
"500 bin dolar bonservis verip ala ala Markoishvili'yi mi aldık!!11" yorumları gözümün önüne geliyor. Ya da "Ndong tatilini yapmaya gelmiş işte, emekliliğinin tadını çıkarıyor"

Biraz sabır, çok mu zor?
 
Domercant gibi Erceg'in de şu an zamana ihtiyacı olduğu görülüyor. İki oyuncu da kendilerini var eden en önemli özellikleri olan şut ritmlerini maç oynaya oynaya bulacaklardır inşallah.
 
Macvan gibi potansiyel varken Erceg niye? Serkan abim, zamana ihtiyacı var diyorsun da o zaman umarım gerekenden fazla uzamaz. Çünkü bu adam, bütün hazırlık kamplarında yer aldı, son hazırlık maçı hariç 10-11 hazırlık maçında uzun süreler oynadı.

Galatasaray 72-67 Uşak

0 Sayı - 3 Ribaund - 1 Asist
 
Macvan gibi potansiyel varken Erceg niye? Serkan abim, zamana ihtiyacı var diyorsun da o zaman umarım gerekenden fazla uzamaz. Çünkü bu adam, bütün hazırlık kamplarında yer aldı, son hazırlık maçı hariç 10-11 hazırlık maçında uzun süreler oynadı.

Galatasaray 72-67 Uşak

0 Sayı - 3 Ribaund - 1 Asist
Macvan'da ne var onu anlatsana sanki gecen sene biz başkasını seyrettik.
 
Çarşamba günü patlama yapması takıma gerekli katkıyı vermesi dileğiyle diyelim. Görüntü hiç iç açıcı değil maslesef. Carter bu maçta kim savundu acaba v Holmen da 12 sayı 14 Ribaunt yapmış. 4 ve 5 numaradan verim alamadığımız bir maç olmuş sanırım.

Ergin hocanın maçtan sonra dediği gibi bütün kadro farklı ile kazandık.

Çarşamba günü umarım takım halinde düzeliriz...
 
Allah aşkına geçen yıl izlediğimiz Macvan bu takıma ne verdi, adam 23 yaşında ama adam sıçrayamıyor bile, Erceg konusunda da biraz zaman vermeliyiz bence, ritmini bulacaktır...
 
Yeni Macvan'ımız.Seneye göndermeye çalışırız ne olacak.Eski hali bile sadece skor katkısı verebilen bir adamdı.Ne sertlik,ne mücadalesi vardı.O hali bile bizde oynayacak kapasitede değildi.Skor gücünü de kaybetmiş üstüne.
Sonuç şutları atmasını geçtim oraya değinmiyorum bile 18 dakika sahada kalıp 0 ribauntla maç tamamlayan bir pf.Erceg'den üstün bir yığın isim varken bu dev bütçeli takıma Ergin hocam neden Erceg'i layık gördü anlamak da güç.Maç sonunu kat kat fazla hakeden Ersin oynasaydı bari.Eminim ki Erceg'siz bölümleri en az 10 sayı civarı bir farkla lehimie kapatmışızdır.Seneye göndermeye çalışırız dedim yazının başında da bu akşam gitse de önümüze baksak keşke.'Erceg üst düzey adam yea' diyen arkadaşların da gönlü olmuştur herhalde biz muhakkak C.Davis için uğraşılmalı derken Erceg daha iyi diyorlardı
 
Şut atarsın sokamazsın eyvallah, mücadele edersin eyvallah ama bu nedir ya, basketbol oynamaktan bir haber bu adam, elinde topu pimi çekilmiş bomba gibi tutuyor.
 
Sene başı çok dedik Erceg ile, Domercant'ten medet ummakla olmaz bu işler diye, bir hain olmadığımız kaldı. Adamlar doğru dürüst hazırlık kampı yapamadan yendiler bizi.Çünkü arada kalite farkı var
 

Üst