#6 Bruno Fitipaldo

Yani ne yazayım ? Teorim çürüdü ☺

Her sene 10 transfer yapan biri 5,6 sezonda 60 civarı oyuncu eder,en azından 4,5 isim iyi çıksın,sokaktan biri yapsa o kadar transfer onunda çıkar 4-5 tane doğru transferi,neyse açıklama yapmam bile komik,% 101 haklı olduğum bir konu
 
Yani ne yazayım ? Teorim çürüdü ☺

Her sene 10 transfer yapan biri 5,6 sezonda 60 civarı oyuncu eder,en azından 4,5 isim iyi çıksın,sokaktan biri yapsa o kadar transfer onunda çıkar 4-5 tane doğru transferi,neyse açıklama yapmam bile komik,% 101 haklı olduğum bir konu
Bazen Melik Cem Koşar ile mi, Bayram Kurtulmuş ile mi konuştuğunu anlayamazsın ya, öyle bir ruh halindeyim. [emoji1]. Haksız olduğunu söylemiyorum Mariç var, Russ var, Justin var, Jawai var. Aradori var. Bunların çoğu kariyerli adamlar, kötü değil ama kan uyuşmaması.

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Gordonun sakatlığı talihsizlik, daha doğrusu sakatlıkların büyük kısmı ama Hawkins in yada Lasmenin ceza alması değil :)
 
Kan uyuşmazlıkları sadece oyuncularla ilgili değil ki. Bugüne kadar problem yaşadığı tüm oyuncular mı suçlu, hiç mi Ataman'ın suçu yok? Ayrıca Jawai transferi bile bile ladestir. Israrla yazanlar oldu arkadaş bu adamın ciddi rahatsızlığı var risk hem kendisi için hem bizim için lakin bir tane iyi maç oynadı diye biz haksız ilan edildik sonra olanlar ortada. Krstic'le zaman kaybını da unutmayın. Arkadaş uzunların yaşadığı diz problemleri kariyerlerini bitirir dedik ben kendimden örnek verdim arkadaşlar sizin amatör oynadığınızla profesyonellik aynı mı dediler. 180 cm'lik iki kez ayak bilek bağları kopmuş ve bugün her iki dizimde arada ağrıyor ki diz sakatlığı yaşamadım, nenad krstic'in yaşadığı benim yaşadığımın kat be kat kötüsüydü. Allahtan dönemeyeceği anlaşıldı da mesele kapandı.
 
Son düzenleme:
Zaten iyi çıkan adamlarda da kısmetsizlik yaşanıyor Hawkins'in ceza alması,Gordon'un sakatlığı vs.

Hawkins in ceza alması talihsizlik filan değil! Adam 2007 de yine keyif verici maddeden ceza almıştı. Lasme nin de sözleşmesine biraz Gist ten dolayı buna ilişkin madde koydurmak isteyen Pana'ydı. 10-15 milyona bütçe kurup hep tek oyuncunun eline bakmamız ortak noktamız.

Fitipaldo yu tartışmıyorum bile! Sonuçta takım için yapılan bir transfer ama bu noktada ben onu çok izledim diyerek alıp önemli maçlarda kadroya bile almıyorsan bu daha garip.
 
Son düzenleme:
Cross over falan yapamıyor bu adam. Perde, perde, perde... Başım döndü izlemekten. Bizde izlediğim Strickland'dan sonra en kötü yabancı guard.
 
Can'dan eksigi var, fazlasi yok. EA sirf aldim oynatiyorum demek icin sure veriyor. Tamamen israf bi transfer. 300k verilmis ustelik. O para kadin takimina harcansa iyi bi uzun oyuncu alip Eurocup'ta daha iddiali olurdu kadinlar. GS gercekten kotu yönetiliyor.
 
Gerçekten bu sene Can, geçen sene Şafağın hakkını çok yedik!! Fitipaldo ilk geldiğinde dedik bu fizikle zor, kendini fizik olarak geliştirmesi lazım diye..Tek artısı tutturursa ceza atışlarını yapıyor oda her zaman değil..Eminim bu guard konusunu bu foruma bıraksalardı hiç kimse Fitipaldoyu almazdı hatta Russ'ı da..Buradaki sorunumuz yine aynı kişiye,kişilere çıkıyor maalesef..Bu yönetim ve koç değişmediği sürece bu tarz transferleri izleyip duracağız!! Seneye hangi oyuncuların gelecekleri,gidecekleri belli gibi..Bu bile başlı başına tüm gerçekleri ortaya çıkarıyor!!
 

Üst