#8 Shavonte Zellous

Daha yolun var ama büyük oynadın bugün de helal olsun. Tercihlerinde biraz daha tutarlı olduğunda tutulamayacak bir oyuncu olacaksın yürü be kızım.
 
belki sırası degil ama bu kızın türk pasaportu alması halinde fb büyük üstünlük kurarız . malum karşı taraf iki tane birden devşirme kullanıyor bu adaletsizligide ortadan kaldırır bu durum tabi bu durumda sancho ile vedalaşmamız gerekecek .
 
Bunu daha öncede dile getirmiştim, Shavonte'nin türk olması bizden çok milli takıma yarar böyle bir skorer yok Türk oyuncularda, büyük ihtimal çıkmazda, Q gibi kazmalarla uğraşmasın fenerasyon...
 
İtiraf etmek gerekirse, sezon başında bize geldiğinde küçük takımların büyük oyuncusu olduğunu düşünüyordum. Klasik söylemle beni yanılttığın için teşekkür ederim demiyorum, özür diliyorum.
 
Bize gelmeden önce takip ediyordun hep istemiştim o ceza şutların ve kalitenden dolayı ama büyük takımda ne yapacağın soru işaretiydi açıkcası.
Ama sana hep güvendim Zellous İnanılmaz oynadın el üstü 3'lüklerin takıma hayat verdi her maç 38-40 dk oynaman özverinin bir parçası oldu.Birde türk oldun mu tadından yenmez.
HELAL OLSUN SANA SHOVANTE ZELLOUS !
 
Kendisi hayatta gördüğüm en sempatik insan olabilir.Zihnimde ilerleyen günlerde kıyas yaparım ama bu akşam zirvede yalnız. :)
 
Kendisi Seimone augustus'dan sonra cikolata kontenjanımızı fazlasıyla doldurmustur . En az basketbolu ve sempatikligi kadar egitim olarakda cok basarili bir akademik kariyeri var . 2012 yılında tamika catchings , kathie douglas ile wnba sampiyonlugunda da cok onemli payı var. Umarım uzun yıllar bu forma altinda izleriz seni. Into The Action: Game 4 WNBA Finals - YouTube
 

Üst