8 Temmuz Adalar Organizasyonu

Maalesef katılamıyacağım bu organizasyona.Yarın akşam 1 haftalığına Side'ye gideceğim ve ondan sonrada Kayseri'ye memlekete gideceğim.Katılacaklara iyi eğlenceler.

Onur Yavuz'u voleybol maçında çok zorlamayın bu arada :)

Hava parçalı bulutluya dönmüş Meteoroloji'de. Sorun çıkmayacak muhtemelen.

Bu arada haftaya olması imkansız Burak. En başta ben olamam.

Ben bi düzeltme yapiyim. Bostancı'dan saat 09:30'da motor da vapur da yok, Pazar günü tarifesi farklı oluyor.. Saat 10:00'da hem motor hem vapur var Bostancı'dan Büyükada'ya. Zannedersem onunla gelinmesi daha doğru olur

Arkadaşlar 9:30 öncesinde gelin, olmadı 10:00'da binersiniz. 10:00'da bindiğiniz de bizimkiyle aynı saatte adada olacak zaten.

Ya gelecek kişilerden biri rica etsem varsa 2-3 tane ağrı kesici getirebilir mi? Eczaneye uğramayı unuttum. Varsa Majezik çok iyi olur, ihtiyacım olacak da.

Çok güzel bir piknik organizasyonu olması sebebiyle programın bir kaç ağır işçisine özel teşekkür etme gereği duydum.Programın organizasyon kısmında büyük emeği olan Kerem Abiye,Mangalı pişirmekten tutun, tüm ekstralar için Kaan Abiye,Abilerin Abileri bizler için siyaha bürünen Aras ve Şamil abilere,GSmedia'dan misafirimiz olmasına rağmen büyük emek veren Kemal Abiye ve sessizce yardımıyla Sarper Abiye özel teşekkür ediyorum.
Biz bir aileyiz.

Bu arada Önder Çiçekoğlu'nu unutmuşsun. O olmasa bizim başkanlar zor yakardı mangalı. :)

Bu forumdaki insanların bir aile havasında olmasını çok ama çok seviyorum, benim için yeri özel... Gelenlerin ayağına sağlık, nice güzel organizasyonlara..

Çok güzel bir organizasyon oldu..Organizasyon'da büyük emeği olan Kerem Abiye, mangal için Kaan Abi'ye, Aras Abi'ye ve Şamil Abi'ye çok teşekkürler.. Güzel bir gün oldu.. Voleybol maçını da unutmamak lazım :)