8 Temmuz Adalar Organizasyonu

Ya öküz gibi bi anda kayboldum kusura bakmayın, bi görüşürüz tanıştığıma memnun oldum bile diyemedim.

Önder abilerin yanındaydım ben, sizden telefon gelince apar topar ben de yetişeyim diye deniz otobüsü yerine mavi marmaraya bindim, farketmezsiniz diye neyse forumdan yazarım diye düşündüm. :)

Saolsun Kerem aramış, herhalde çekmedi ben vapurdayken, sonra yine aradı.

Hepinizle tek tek oturup konuşamadım, yeni tanıyıp ısınamadığıma verin, ama tanıştığım için çok memnun oldum hepinizle, güzel bi gündü gerçekten. Bundan sonraki aktivitelere de elimden geldiğince katılmaya çalışacağım, bir etkinlik vb şey olursa, biri bana da haber verirse çok sevinirim.

Bir Kerem Seçer organizasyonuydu,
Kaan, Şamil, Aras bizlere yemek hazırlarken,
Arca ise yemek yerken çok yoruldu..

Aile içinde teşekkür olmadığından, teşekkür etmiyoruz..
Yalnız Gsbasket gerçekten çok güzel, çocuklarımıza miras kalacak..

Not: O maçı Real Madridliler kazansaydı, hele ki öyle eze eze, bu başlık şimdiye dolup taşmıştı, bizimkisi ise Barcalı adabı..

Halısaha maçında görüşürüz. Saha içinde lider eksikliğini hissetti gençler. Şamil ve ben sahaya iniyoruz. Tecrübesiz ama yetenekli takımımıza tecrübe katıyoruz.

Hakem faktörünü de unutmamak lazım tabi.

Gidilen 900 km yola rağmen bir yorgunluk hissetmiyorsa bünye, geçirilen günün güzelliğindendir. Günün üzücü yanı
ise Onur´un (Uncu) amcasının kalp krizi geçirdiğini öğrenmemiz oldu. Geçmiş olsun kardeşim, umarım amcan en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Unutmadan Onur Yavuz'a da helal olsun. Ankara'dan yine yeni yeniden geldi.

O helali hak eden ben değilim Kerem, organizasyonu düşünen ve hayata geçiren sensin. Ve mangal emekçileri...

Çok zevkli bir Pazar günü oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Şamil'le Aras hala adada mangal ateşi yakmaya çalışıyor diye haberler var doğru mu?

Ben koçing desteğimi kesince e tabi üstüne skandal hakem kararları sonuç kaçınılmaz oldu. Aras ve ben bişey yapmadık canım tüm teşekkürler Kaan'a bravo gerçekten ayakta alkışlıyorum hepinizi :) .

Organizayonun sahibi başta Kerem Abi olmak üzere, mangalın başındaki Kaan Abi, Aras Abi ve Şamil Abi'ye, onlara ince mangal taktikleri ile yardım eden büyük hakem Önder Abi'ye teşekkürler..

Gelen ve emeği geçen herkese tekrar çok teşekkürler..

NOT: Bu arada voleybol efsanesi Tanju Abi'yi de unutmamak lazım..

Sadece benim kollarımda kaşıntıdan dolayı kırmızı noktalar var sanıyordum ama herkeste varmış galiba. :)

Bu arada rica ederim ama ön ayak olmaktan başka bir şey yapmadım ben.

Çok güzel organizasyondu. Öncelikle pikniği organize eden Kerem abiye ve sonra diğerlerine teşekkürler.. Tabi bidahaki sefere Kerem abi beni 2 saat iskelede unutmazsa daha güzel olur :=)

Çok zevkli bir organizasyondu başta organizasyonun düzenlenmesini sağlayan Kerem ve bize mangal ziyafeti yaşatan Kaan,Aras,Şamil ve Önder abi olmak üzere herkese teşekkürler.

Voleybol maçındaki hezimeti de yazmamış Real Madrid'li arkadaşlarımız, ilk 2 setteki rotasyonu sayesinde Şamil'in takımı ayakta kaldı ama o gidince maç da iyice kolaylaştı, hiç de bahsetmemişler maçtan Madridistalar:) Uğur abartıyor sadece iyi servisler attım :)

Ultras Sur Adalar temsilciliği olarak voleybol takımımızı gayet iyi destekledik. Diğer ada sakinleri şaşkınlıkla verdiğimiz desteği izledi. İlk sete gayet de iyi başladı takımımız ama koçumuz Şamil Mourinho dış güçler tarafından mangal almaya yollanınca ilk iki setteki muazzam rotasyon uygulanamadı ve takımımız sahadan yenik ayrıldı. Olsun daha bunun basketi var , futbolu var. Franco için kazanacağız onları.

Gerçekten unutulmaz bir piknik oldu, üzerinden 2 gün geçmesine rağmen 3-5 dakikada bir anımsatıyor kendini...

Bu arada El Classico rekabetinin yaşandığı maçı unutmamak gerek. O gün biz kazandık, bir sonraki maçı Madridli arkadaşlar kazanır... Önemli olan birbirimizi kızdırarak ama kırmadan o rekabeti yaşayabilmekti.