A Grubu (Pol,BBr,Tür,Por,Lit,İsp)

Hangi 3 takım gruptan çıkar?

• Kullanılan toplam oy
    30
Kötü oynayabiliriz, bu maç son hücuma da kalabilir, hakemler maçı katledebilir ama ben hayatımda aradaki fark 1 sayı iken bu kadar salakça bir son hücum görmedim, hele mola aldıktan sonra hiç görmedim.

Yarın İspanya'yı yensek bile Polonya,Britanya'yı yenerse eleneceğiz.Polonya kaybedip biz kazanırsak çıkarız ama Britanya kazanıp bizde kaybedersek 3 takım 2-3 olacak.3 lü averajla çıkarız heralde.

Ve turnuva biter. Polska hakem sayesinde kazandı.Bu kadar rezillik görmedim.Tamam çok iyi oynamadık ama SKANDAL yönetim vardı sahada.

Gerçi Kerem'de haklı.Kerem Enes'e pası verse içerde tekme tokat dövücekleridi çocuğu hakemde seyredicekti.Bu arada hayatımda bir takım alehine bu kadar kasti faul çalınan bir maç seyretmedim.

Yanı bu kadar acemılık bu kadar sacmalık bu kadar rezalet yonetım hersey bır arada. Bu ısın boyle olacagı bellıydı en basta bellıydı de hadı bı sans demıstık

Hadı senın oyuncu secımlerıne saygı duyalım Orhun Ene. Sen hıc mı takımın ustunde etkın yok hıc mı bu maca hazırlamıyorsun. Cumle alem bılıyorda bu macı kaybettıgınde yarın kı macın hıc bır anlamı olmadıgını da takım maca kafası baska bır yerde cıkıyor. Nasıl bır yonetımsınız sız. Yazıklar olsun sıze

Ben burda Kerem Tunçeri oyun kurucu falan değil deyince linç ediliyordum.Yıllardır Efesin iyi yerlere gelememesinin baş sorumlularından biri.2 tane boş turnike bırakmakla Avrupanın en iyilerinden olunsaydı.Tuku Açık çok daha iyi bir oyun kurucu Keremden

ya top elindeyken süreyi biterme diye bağıra bağıra sesim kısıldı..mümkün mü bilmiyorum ama oyun kurucu devşirmek şart..emirden dolayı mümkün değilse dua edelim doğuş şutlarını geliştirsin..maçı da hakemle kaybetmedik..yine 6-7 sayılı üstünlük kurduk ama saçma sapan üçlükler,orhunun,enes harika oynarken ömeri oyuna alması,dış adamlarım savaunmadaki laubaliği vs vs hepsini ekle..dış adam sorununa çare bulmalıyız...

Takımın ilk yarıda berbat oynadığına katılıyorum ama ikinci yarıda en az 15 sayı fark açıcak bir oyun sergiledik çok daha iyidik bu yüzden milli takımda en sevdiğim basketbolcu olmasına ramen Kerem'den başka kimseyi suçlamıyorum.

Yarın turnuvanın en büyük favorisi İspanya'yı yensek bile Polonya,Britanya'yı yenerse eleniriz.Yani Britanya kazanıp bizde kazanırsak çıkarız.Britanya kazanıp biz kaybetsek bile 3 takım 2-3 olur iş 3lü averaja kalır çıkarız büyük ihtimal.Hea olmadı akşam olur da Litvanya,İspanya'yı yenerse biz yarın İspanya'yı yenersek çıkarız ama Polonya'da kazanırsa gene 3lü averaj olur muhtemelen eleniriz.Şu takımı yenip hesap kitap işine girmesek olmazdı.İspanya bugün daha fazla asılcak kaybetse bile İspanya ile ölüm-kalım maçı kanlı bıçaklı olur.Vay anam vay..

Hakemler tabii ki maçın sonucuna etki etmiştir; ama bu sonucun ortaya çıkması, maçı ne kadar ciddiye aldığımızı gösterir. Karşındaki Polonya ya.

Bizim İspanyayı yenmemiz,Britanyanında Polanyayı yenmesi imkansız.Daha fazla hesap kitaba gerek yok.Kritik soru seneye dümeni hangi oyun kurucuya teslim edeceğimizde.Dümeninde Kerem olan takımdan bir cacık olmaz.

Hea olmadı akşam olur da Litvanya,İspanya'yı yenerse biz yarın İspanya'yı yenersek çıkarız ama Polonya'da kazanırsa gene 3lü averaj olur muhtemelen eleniriz...

Litvanya bugün ispanyayı yener bizde İspanyayı yenersek üçlü averajla elenmemiz zor 1 sayı ile bile yensek İspanya +4 Biz 0 Polonya -4 olur üçlü averajla Grubu üçüncü bitirip bir üst tura çıkmakla kalmaz İspanyadan bir fazla galibiyeti ikinci tura taşırız .

Bu gece İspanya Litvanyayı yenerse dönüş biletlerini hazırlamak lazım

ya top elindeyken süreyi biterme diye bağıra bağıra sesim kısıldı..mümkün mü bilmiyorum ama oyun kurucu devşirmek şart..emirden dolayı mümkün değilse dua edelim doğuş şutlarını geliştirsin..maçı da hakemle kaybetmedik..yine 6-7 sayılı üstünlük kurduk ama saçma sapan üçlükler,orhunun,enes harika oynarken ömeri oyuna alması,dış adamlarım savaunmadaki laubaliği vs vs hepsini ekle..dış adam sorununa çare bulmalıyız...

Emir'i oynatmazsak olur FB'ye oyuncu yetiştiricem diye Emir'i devşirene kadar oyun kurucu bulmalıydık şimdiye kadar FB'ye devşirme BAnvit'e koç ve oyuncu hazırlamak için var zaten milli takım.

bugün litvanya ispanyayı yener ev sahibi olmanın verdigi gazla(gerçi petravicius da çıkmış sanırım kadrodan uzun rotasyonunda sorun yaşamaları muhtemel gasol biraderlere karşı) yarın da ispanyollar bizi yener...polonya da britanyayı yenerse 1 litvanya 2 ispanya 3 polonya gruptan çıkar...