Slovenya maçında enteresan işler oluyor. Alperen o mesafeden saliselik olarak nasıl uzadı hala orada kaldım.
Furkan Haltalı, Yiğitcan ve Şehmuzun bu takımda yeri yok Ataman acil Kartal Özmızrak'ı geri çağırmalı net PG'mız yok ciddi sırıtıyor bu durum Cedi, Furkan'ı çok yoruyor onlara şut hazırlayamıyoruz.
Melih bu maç çok kötüydü, ama onda da ciddi düşüş var dışarıdan pek göz açtırmadılar şutörlerimize. Hazırlık maçı sonuçta keşke Doğuş vw Metecan'ı daha fazla, Muhsin de görebilseydik..
Buğrahan 1 değil ki tamamen bir kumar onu orda oynatmak, Kartal hatta Doğuş Ö., bu Şehmuz'u rahat keser Buğra 2 oynamalı. Asla Haltalı tercih edilmemeli bu seviyenin 2 gömlek altında ben tecrübe problemi olsa da Samet Yiğitoğlu hatta Muhsin Yaşar bile ona tercih edilmesi taraftarıyım.Kartal gelse zaten son 12 ye kalamaz. Bence burada en can sıkıcı şey Ömer Faruk gelmediği için Furkan Haltalı'ya mecbur kalacak olmamız. Acaba orada Samet Geyik nasıl olurdu. Muhsin Yaşar, Yiğitcan, Doğuş, Ercan Osmani kadrodan çıkan isimler olur.
Buğrahan 1 değil ki tamamen bir kumar onu orda oynatmak, Kartal hatta Doğuş Ö., bu Şehmuz'u rahat keser Buğra 2 oynamalı. Asla Haltalı tercih edilmemeli bu seviyenin 2 gömlek altında ben tecrübe problemi olsa da Samet Yiğitoğlu hatta Muhsin Yaşar bile ona tercih edilmesi taraftarıyım.
4'teki eksikte kritik Ercan Osmani'yi Polonya maçında görmek isterim.