Valla Bosna'nın 3 oyuncuyla Fransa'yı yendiği ortamda bizim 21 sayıdan döndüğümüz maçı kazanmamız gerekirdi,moral kazanma açısından.
Kazansaydık bile gerek Letonya gerek Sırbistan'a karşı 20 sayı geriye düşmek üzerinde durulması gereken bir konu.
5te 4 olması lazım.
Millilere çok güvenmiyorum, ama ilk tur maçları nispeten güçsüz takımlarla. Bence de 4/5 olabilir. Hatta İspanya'yı bile yenebiliriz belki, çok güçlü bir kadroyla gelmediler. Ama çaprazımızdan, Almanya, Fransa, Slovenya, Litvanya gibi takımlar gelecek sanırım. Onlarla başetmek zor olacak.
2-4 galibiyet alırız diye düşünüyorum.Millilere çok güvenmiyorum, ama ilk tur maçları nispeten güçsüz takımlarla. Bence de 4/5 olabilir. Hatta İspanya'yı bile yenebiliriz belki, çok güçlü bir kadroyla gelmediler. Ama çaprazımızdan, Almanya, Fransa, Slovenya, Litvanya gibi takımlar gelecek sanırım. Onlarla başetmek zor olacak.
Tufan Ersöz ayakları ağır onun üzerinden oynamalıyız dedikten sonra adam şov yaptı. Bir de Melih gibi iyi bir şutör varken neden bizde onun üzerinden onamıyoruz.Bu Dubljevic'in şutunun iyi olduğunu sağır sultan bile biliyor da siz neyinize güvenip bu adamı sürekli boş bırakıyorsunuz yayın gerisinde ?