Serbest atışları yüzünden ABD mağlubiyeti, geçen seneki Fransa mağlubiyeti, erkek basketbolunda ilk kez olimpiyata gitme şansımız varken rezil performansla oynaması (hatta takım bilerek gitmek istemiyor gibiydi. 30'a yatırdığımız Çekya gitti turnuvaya.) ve akabinde bu mağlubiyet sonrası safaride evlilik teklifi, Fransa maçı sonrası eşinin sosyal medyada eleştirenlere saldırması. İş gelmekle oluyorsa biz forum halinde gidelim. Anlatılmak istenen Cedi kaçıyor kaçmıyor değil, adam bedenen geliyor sadece.Alperen'i bilmem ,zaten yeni yeni milli takimda ama Cedi her sene geldi diye hatırlıyorum ,bir sene gelmedi diye neredeyse hain olan edilecek, ayıptır ya.
Serbest atışları yüzünden ABD mağlubiyeti, geçen seneki Fransa mağlubiyeti, erkek basketbolunda ilk kez olimpiyata gitme şansımız varken rezil performansla oynaması (hatta takım bilerek gitmek istemiyor gibiydi. 30'a yatırdığımız Çekya gitti turnuvaya.) ve akabinde bu mağlubiyet sonrası safaride evlilik teklifi, Fransa maçı sonrası eşinin sosyal medyada eleştirenlere saldırması. İş gelmekle oluyorsa biz forum halinde gidelim. Anlatılmak istenen Cedi kaçıyor kaçmıyor değil, adam bedenen geliyor sadece
Bununla ilgili bir statü olması gerekiyor. Mesela Emir'de devşirmeydi ama sakatlık dışında takıma hep katkı verdi. Eğer bu arkadaşlar keyfi olarak katılmıyorlarsa derhal lisansları ve vatandaşlıkları iptal edilmeli. Kulüplerinde de yabancı statüsünde sayılmalılar.İbrahim Kutluay federasyonun yerinde olsam Wilbekin ve Larkin için lisans iptaline bile giderim dedi.
Devşirmeye karşıyım fakat siz milli takımda para karşılığı forma giyiyorsunuz,bunun için para alıyorsunuz,üstüne yerli statüsünde oynayıp yerli oyuncunun oynama hakkını alıyorsunuz ve milli takıma sebepsiz gelmiyorsunuz vs dedi.
Ben %100 katılıyorum İbrahim Kutluay'a.İki oyuncununda gelmiyorum deme gibi bir lüksü yok,olamaz.Hele ki yaz döneminde.
Larkin'in durumu biraz daha farklı. Sakat olduğunu söyledi ve Ataman'ın kendi ifadesi de; '' Larkin, kampın başında Türkiye'ye geldi ama dizinde çok ciddi bir kemik ödemi tespit edildi. Dün yeniden MR'ı çekildi, cuma günü karar vereceğiz." şeklinde. Kontrol bizdeyken Larkin'i suçlamak haksızlık olur. Wilbekin ise tamamen keyfi ve bu ilk de değil. Larkin devşirildiğinden beri bu şekilde davranıyor. Ancak olay sadece milli takımda oynamak değil bu sayede bizim takımlarımız için çok daha değerli olduğu için dolaylı yönden kazandığı para artıyor. Üstüne oynayaiblecek yerli oyuncuların süresini de çalmış oluyor. Maccabi'deyken iyice umrunda değildi ama şu an ülkemizde oynarken bunu yapmaya hakkı yok. Kuralarda düzenlemeye gidilmeli. Millit akıma çağrılıp gitmemek suç ama uygulanmıyor. Bunu sevmesem de kötüye kullanan devşirmeler için uygulanmalı.İbrahim Kutluay federasyonun yerinde olsam Wilbekin ve Larkin için lisans iptaline bile giderim dedi.
Devşirmeye karşıyım fakat siz milli takımda para karşılığı forma giyiyorsunuz,bunun için para alıyorsunuz,üstüne yerli statüsünde oynayıp yerli oyuncunun oynama hakkını alıyorsunuz ve milli takıma sebepsiz gelmiyorsunuz vs dedi.
Ben %100 katılıyorum İbrahim Kutluay'a.İki oyuncununda gelmiyorum deme gibi bir lüksü yok,olamaz.Hele ki yaz döneminde.