A Milli Erkek Basketbol Takımı

4 ve 5 numarada oynayan oyuncu sayısı fazla Buğrahan yaratıcı oyuncu ve 3 lük atabilen oyuncu olarak alinabilirdi.
Sadık geçen yılı çok iyi geçirdi oynatmayarak bence oyuncuyu küstürüyor ruh halinden çok belli
 
Polonya'nın galibiyeti sonrası şu yazılmış hatta.

Polonya, gelecek sezon 2-7 Temmuz tarihlerinde oynanacak Olimpiyat eleme turnuvasında yer almaya hak kazandı.
 
Ercan'ın kaçan boş atışına şaşırmayanlardanım.Ocak ayı sonrasında bunu istikrarlı yaptığına bizzat tanık oldum.

Hatta şimdi yazarken aklıma geldi.Daçka'nın ligdeki bir maçında 2 sayıdan kaybetmiştim.Son bölümde Ercan bomboş smacı vuramamıstı.
 
Ercan osmani'nin kaçırdığı turnikeye bak. feci kuruldum ben bu elemana, bu herif oynarken veya Yiğitcan saybir bile süre alırken sadık kabaca'nın oynatılmamasını anlayamıyorum. ki sadık kabaca ligin en iyi 4 numarası, yazın burda sadık giderse Yiğitcan nasıl olur diye düşünürken kendi içimizde bile kafa kafaya gelenler olmuştu sadık varken Yiğitcan kim diye. Ama Yiğitcan süre alıyor Sadık almıyor ne güzel.
 
Hocam fark 11 ve son çeyreğe bu 5 ile mi başlıyorsun ? Yani farkı eritsen ne olacak ? Yine yanlış karar.Furkan ile Alperen olmadan nasıl başlıyorsun ya ?
 
Alperen'in bugün 4 isabeti var 1 i üçlük 2 tanesi tipleme.

İndirirsin adama topu.Ya kendi pivot oyunuyla bitirmeye çalışır,ya boşu bulur sayıyı yaparız.Ya da sıkıştırma geldiyse dışarıya çıkarır.Senin hücumdaki en başta 2 temel planından birisi bu olmalı.Biz adama maç boyu top indiremedik ya.
 
Köşeye git Alperen'e pas atacak gibi yap sonra atamayıp sağa veya sola pas at.Sizin gibi profesyonel olmaz olsun arkadaş.Bunu bari yaparken tedirgin olmayın ya.Maç boyunca aynı şeyi izledik ya.Hırvatistan bile bugün anlam veremiyordur.

Şut atarken tedirgin ol.Pas atarken tedirgin ol.Savunurken tedirgin ol.Bu kadar korkaklık olmaz ya.Her türlü kaybedeceksen bari korkmadan kaybet ya.
 
Yeni bir devşirme bulunmalı illa top seviye olmasına gerek yok. Yeni devsirmeye Türkiye liginde oynamama şartı koysun federasyon. Larkin ve Wilbekin 'in de vatandaslikları iptal edilsin.

Milli takımın başına Erdem Can geçmeli.

Erdem Can sezon içinde ya da sonunda Anadolu Efes'ten kovulunca torpiliyle geçebileceği iki takımdan biri Milli takım, diğeri Fenerbahçe Beko zaten, mantıklı :)
 

Üst