A.R.O.G (2008)

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Bu filme giderkenki beklentilerim çok fazla.Yarıla yarıla gülmessem bu film beklentilerimi karşılamamış olacak.Ee nede olsa cem yılmaz ın filmi. :)
Filmi izledim gülme anlamında GORA ile aynı derecede güldürdü beni.Beklentilerimi karşılayamadığınıda söylemeliyim ama kötüde değildi.Çoğunluğa katılıyorum filmin en komik sahnesi rıdvan dilmen in "gol olur" dediği sahneydi. :)
 
Ben çok büyük bir keyif almadım..

Bana göre ilk yarısı güldüğüm bir kaç sahne dışında vasattı ama ikinci yarısını beğendim, espriler falan yerinde ve güzeldi. İzlediğim salonda kahkalarla izleyenler hiç yoktu ama benden fazla eğlendikleri kesindi.

Aslında daha fazla şeyler bekliyordum filme ve öyle de gittim belki de ondandır çok fazla beğenmeyişim ama yinede elle tutulur bir film olmuş. Haberlere göre de yine çok iyi açılış yapmış, rekoru ele geçirecektir bu gidişle.

7/10
 
Benim için tam bir hayalkırıklığıydı.Film boyu kahkahalarla gülmeyi hayal ederken tebessüm bile edemeden ayrıldık sinemadan.

Kıyaslama yapacak olursak Recep İvedik ten biraz iyi ama Gora dan daha kötü bir film diyebilirim.
 
Çok kötü bir film olmuş ya hiçte komik değil resmen hayal kırıklığına uğradım. söz konusu Cem yılmaz olunca insanın beklentileri artıyor ama bu film hiç yakışmamış Cem Yılmaz'a gülmediğim gibi birde üstüne sıkıldım... :(
 
Çok ince espriler vardı.

Petrol ve darbe göndermeleri harikaydı.

Gora'nın aksine film sadece Arif'in üzerinden döndü ama yine de çok beğendim.

10/8.5
 

Üst