Re: Aile Toplantısı ( 5. Hafta Konuğu: Mithat Duran )
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Mahmut Uslu' ya neden saldırdınız Mithat bey? Olayın perde arkasını dinleyebilirmiyiz lütfen?
Aslında olayın evveliyatı var.6-0 biten maçın üçüncü golünden sonra yukarıda ismi,geçen şahıs,orda bir hareket yapmiştı,ama Başkan bizim müdahele etmemize izn vermedi,belkide iyi yapmıştı,o zaman için, daha sonra fener ,Galatasaray basket maçı,Burak 3 sayılık basket attı şeref türbününde,aynı adam bize dönüm küfür edince bende şalter attı fenerin sahsıymış filan demeden,bende üstüne yürüdüm çıkan arbedede birtane sağlam gönderdim,ayırdılar,ben soyunma odasına giderken bu sefer oyuncu semih,mirsad boşnakça küfür edince dönüp onalara hamle yaptım mirsad bilir beni,B. evlerde zamanında ona ne yaptığımı,neysa bunlar canlı yayında oluyor,tabi big boss bunları seyrediyor,aramış birisini alın onu ordan kan çıkaracak demiş.ben soyunma odasındayım baktım fener taraftarı odaya geliyor,polisler müdahele etmiyor,içimden ulan dedim bunlar bizi bitirmeye geliyor.
Bende çektim ruhsatlı silahımı,gelin ulan bakalım ne olacak dedim,araya biri girdi fener amigosu dedi baba gerek yok,size saldırmaya değil,özür için geldik,kusura bakmayın.
Tabi ben bir ton fırça yedim madem bir bok yapıyorsun bunu niye canlı yayında yapıyorsun diye asıl komiği daha sonra o şahıs 3 devre programıda İlker YASİN'e olayı anlatırken beni Başkana şikayet ediyordu.Onun adamı şunu yaptı diye izlediğimde bayağı gülmüştüm.